Wysłany: 2017-09-20, 06:35 Różne bilety do zamiany Rodzaj kolekcji: Bilety,militaria
witam wszystkich! mam do zamiany wiele różnych biletów nowoczesnych .Dostałem je od znajomych więc każdy z nich jest już wykorzystany (skasowany) niektóre pogniecione ale nie ma jakiejś tragedii niektóre sa proste a nie które można spokojnie wyprasować .
mam bilety z miast takie jak:
Olsztyn,Katowice,Tychy,Łódź,Pabianice ,Zgierz,Zduńska Wola,Sieradz,Wrocław,Kędzierzyn Koźle,Rzeszów,Przemyśl,Szczecin (te starsze) Poznań(te starsze) Gniezno, Gdynia,Gdańsk,Tczew,Kutno,Toruń ,Wałbrzych,Jelenia góra,Skieriewice.
Poszukuje biletów z Bochni,Jaworzna,Nysy,Suwałk,Ełku,Białegostoku ,konina,Koła,Włocławka ,Malborka,Tarnowa,Sochaczewa,Koszalina,Słupska,Świnoujścia,Ciechanowa ,Oświęcimia Inowrocławia.Brzeska,Zakopanego,Mrągowa chętnie się zamienię jak coś proszę pisać.najlepiej podwójne dla mojej dziewczyny też :D
_________________ Stowarzyszenie Rekonstrukcji Historycznej BATALION TOMASZÓW.
Wysłany: 2017-09-20, 22:30
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
STECU TM, masz ciekawe zainteresowania
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Wysłany: 2017-09-25, 07:12
Rodzaj kolekcji: Bilety autobusowe i kolejowe, kapsle polskie
STECU TM, interesowały by mnie bilety z Nowego Sącza i Tomaszowa, może jeszcze jakieś z Pabianic.
Widzisz coś dla siebie w moich dublach?
http://bileteria.web-albu...omunikacja-cz-1
Wysłany: 2017-09-27, 20:53
Rodzaj kolekcji: Bilety,militaria
WOOOWWW OK! mam Ci wysłac każdy inny z Tomaszowa Pabianic w zamian prosił bym Cię ile masz różnych np z Białogardu i z Chrzanowa
bo nie mamy ani jednego. mam tych biletów na zamianę cała reklamówkę :) te fotki to tylko mała ich część.
_________________ Stowarzyszenie Rekonstrukcji Historycznej BATALION TOMASZÓW.
Ostatnio zmieniony przez STECU TM 2017-09-27, 20:56, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum