Wysłany: 2014-11-22, 17:02
Rodzaj kolekcji: zapałki reklamowe
Zegarek okolicznościowy z okazji 100-lecia Statuy Wolności.
_________________ "-Jestem prawdziwym kolekcjonerem.
-Tak,wiem.Jest pan jedyną osobą,która widząc obrazek kobiety w samej skórze,patrzy jaką szpilką jest przypięty."
http://mojekolekcje.pl.tl/
krimi [Usunięty]
Wysłany: 2014-11-25, 17:53
Dzięki "pietras" tyle widzę :D Napisz jeszcze co to za znaczek pod godz. 12 :)
Wysłany: 2014-11-25, 19:58
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Poszukaj w internecie, na forach kolekcjonerów i pasjonatów zegarków.
Włóż trochę wysiłku w poznanie i odkrycie "swojego" (jeśli jest) zegarka a nie oczekujesz że wszystko otrzymasz na tacy.
To nie jest forum rzeczoznawców i zegarmistrzów a ty podejrzewam potrzebujesz tych informacji w jednym celu.
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
krimi [Usunięty]
Wysłany: 2014-11-26, 11:13
Zegarek został PO dziadku, szukając jakiegokolwiek forum w tej tematyce trafiłem na WASZE forum, więc napisałem TU. Pytam o tez zegarek nie z zamiarem SPRZEDAŻY. Pisząc ten temat oczekiwałem jakiejś podpowiedzi, nie myślałem że pisząc TU zostanę odesłany do GOOGLE. Pozdrawiam :)
Wysłany: 2014-11-27, 11:28
Rodzaj kolekcji: zapałki reklamowe
Chciałeś wiedzieć cokolwiek, to uznałem że nic nie wiesz A ten znaczek jakoś chińsko mi wygląda.
_________________ "-Jestem prawdziwym kolekcjonerem.
-Tak,wiem.Jest pan jedyną osobą,która widząc obrazek kobiety w samej skórze,patrzy jaką szpilką jest przypięty."
http://mojekolekcje.pl.tl/
Ostatnio zmieniony przez pietras 2014-11-27, 11:30, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2014-11-27, 13:09
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Cytat:
(...)Pisząc ten temat oczekiwałem jakiejś podpowiedzi, nie myślałem że pisząc TU zostanę odesłany do GOOGLE.
I usłyszałeś podpowiedź. Odesłałem cię do wyszukiwarki bo w sieci jest dużo forów specjalistycznych gdzie zajmują się zegarkami. Mały twój wysiłek a o wiele więcej się dowiesz.
Te forum jest wszechstronne, o wszystkim wiemy po trochu
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum