Raczej szukam biletów z miast, których sam w zbiorze nie mam, albo tych z których mam ledwie kilka biletów. Może znajdziesz u siebie coś takiego? Moją kolekcję możesz zobaczyć tutaj http://tickets.cba.pl/szukaj.php?p=pawel
Albo mogło by to być również coś czego nie mam np. z Głogowa, Polic, Dzierżoniowa, Skarżyska, Czerwonaka, Iławy, Świdnicy, Chojnic, Wałbrzycha (bo po prostu lubie biety z tych miast :D)
Ostatnio zmieniony przez Młodi 2011-05-01, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-05-09, 12:54
Rodzaj kolekcji: bilety komunikacji miejskiej, wizytówki z kotami
Poszukuję także biletów wydanych z okazji pielgrzymek Jana Pawła II do Polski.
Mam tylko kilka sztuk, bilet z Rzymu z tego roku już do mnie idzie :D
później wrzucę fotki tego co mam
Wysłany: 2011-05-16, 16:02
Rodzaj kolekcji: Bilety autobusowe i kolejowe, kapsle polskie
Z biletów "papieskich" mam na wymianę jedynie ten bilet z Zamościa, ale już go masz. Znalazłabym inne bilety z kategorii "te lepsze" jeżeli jesteś zainteresowana.
Wysłany: 2011-09-04, 20:36
Rodzaj kolekcji: bilety komunikacji miejskiej, wizytówki z kotami
Posiadam na wymianę bilet 7 dniowy z światowych dni młodzieży które odbyły się niedawno w Madrycie
taki jak na zdj (nie chciało mi się skanować więc zamieszczam taki )
Wymienię go najchętniej na ten 3 dniowy co również jest na obrazku,
Jeśli jednak nie znajdzie się nikt z takim biletem wymieniłabym go na kilka zagranicznych (kilka bo myslę, że jest to bilet unikatowy, co prawda wydano ich bardzo dużo ale nie każdy może być tym szczęśliwcem co go ma :) ) albo na jakiś inny bilet z ciekawego wydarzenia
a jeśli ktoś ma ten 3 dniowy, ale nie zbiera biletów niech pisze, postaram się ruszyć niebo i ziemię, żeby cos znaleźć :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum