Wysłany: 2016-03-05, 18:02 Poszukuję pinów z herbami miast Rodzaj kolekcji: pinsy z herbami miast i gmin
Pojawiło się trochę nowości. Na wymianę mam między innymi breloki, buttony, widokówki, znaczki, mapy, plany miast i inne piny. Dla zainteresowanych więcej informacji i fot na priv
P1050801.JPG Nowości do wymiany to: Potęgowo, Świecie, Sandomierz, Bobolice (magnes), Gołuchów, Stromiec, powiat pilski, powiat kluczborski. Oprócz tego: Słupsk, Lębork i wiele innych. Do tego piny partnerskie - Nakło nad Notecią/Naklo, Niemcza/Gladenbach. Koszalin i
Plik ściągnięto 0 raz(y) 234,34 KB
smycze.JPG Na wymiankę te smycze
Plik ściągnięto 0 raz(y) 165,44 KB
piny2.JPG Te odznaki i piny też mogę oddać
Plik ściągnięto 0 raz(y) 148,09 KB
monety.JPG Takie okolicznościowe monety dla chętnego
Plik ściągnięto 0 raz(y) 125,34 KB
piny.JPG Podwójne piny z herbami - mogę je poświęcić
Plik ściągnięto 0 raz(y) 131,15 KB
_________________ Poszukuję pinów z herbami województw, powiatów, miast, gmin, dzielnic...
Ostatnio zmieniony przez pif1972 2016-06-03, 12:52, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2016-03-05, 23:07
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Witaj.
Nie posiadasz jakiś odznak z muzeów?
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum