Witam !
Posiada pan taki znaczek policyjny? : http://collections.pl/pol...t7378.htm#31755
Jeśli nie to moglibyśmy się wymienić ponieważ mam jeszcze tego pina co pan kiedyś zamówił i z 10 lub więcej długopisów. Pozdrawiam
witam. czy wśród Pana pinów czy innych znaczków jest na wymianę coś z tematów " pielgrzymki, Jan Paweł II, piwo " ??
- moge zaoferować długopisy oraz kilkanaście pinów ...
pozdrawiam
Wysłany: 2010-03-24, 19:43
Rodzaj kolekcji: długopisy i pinsy a także serie pocztówek.
Nie posiadam już tego pina w zestawie z podwójnymi. Poszukam jeszcze gdyż nie przypominam sobie bym go komuś wysyłał. Co do nazwy to z tyłu jest on czysty - czyli nie ma żadnego nadruku.
Wysłany: 2010-03-24, 19:46
Rodzaj kolekcji: monety, płyty z muzyką, pendrive
Ciekawe bo ja mam właśnie podobny pin firmy Patria i zastanawia mnie czy to nie jest jakaś inna odmiana, jeśli by Pan jeszcze miał to prosił bym o zdjęcie z bliska
Wysłany: 2010-03-24, 20:21
Rodzaj kolekcji: monety, płyty z muzyką, pendrive
BogusławPasieka napisał/a:
Jeżeli masz go z MSPO w Kielcach to będzie to samo.
Mam go z Patrii z finlandii, nie z targów. Poza tym jak mówię mam tłoczenia z tyłu i mój jest ustawiony w drugą stronę dlatego chciałbym mieć go w kolekcji.
Wysłany: 2016-07-19, 18:00
Witaj Mari! Dzięki Ewie z forum obracam się teraz po Europie. Wymiany idą na tysiące. W tym roku Dania. Czasami zastanawiam się czy jest to normalne. Całe pudła długopisów czekają na selekcje. Mam około 100 kubków i czekają na wymianę. Pozdrawiam!
Wysłany: 2016-07-19, 19:55
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Witaj serdecznie! Fajnie Cię widzieć znów na forum.
Czy i piny też wpadają w takich ilościach jak długopisy?
Czy jakieś piny muzeów, parków, zoo, Hard Rock Cafe by się znalazły wśród Twoich dubletów?
Pozdrawiam!
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Wysłany: 2016-07-20, 17:35
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Byłbym zainteresowany jeśli ich już nie mam.
Może jakiś zestaw kart pocztowych w zamian?
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Wysłany: 2016-07-21, 07:32
Do Domimuseums...! Zrobiłem przegląd i pozwolę sobie wypisać listę buttonów, które ewentualnie mogły by zasilic Twoją kolekcję. Z fotkami jak zwykle mam problem. 1.Park Kultury Powsin, 2.Seria trzech buttonów z Muzeum Łowiectwa i Jezdziectwa z wizerunkiem lwa, tygrysa i orła, 3.Baltic Fort Route, 4.Akcja Wyborcza Solidarność, 5.Pamięci Poległych Poznań 1956-1981, 5. Albert Einstein w podobizną wymienionego, 6.Seria 2 różnych buttonów z nadrukiem MS2 Muzeum Sztuki, 6.Musee Du Phonographe A Cylindres Thomas Edison. 7.Międzynarodowy Turniej Rycerski Szydłów. 8. Seria dwóch buttonów z nadrukiem In Der Biosphare Potsdam z wizerunkiem motyla i...jakis robak. 9. Via Regia Der Arten z wizerunkiem nosorożca, 10. Seria dwóch buttonów przedstawiająca stare ruiny zamków z nadrukiem Burgstadt Mit Geist, 11. Seria dwóch buttonów z nadrukiem Średniowiecznego Jarmarku - spotkanie trzech epok. 12. Centrum Nauki Kopernik, 13.320 Kopalnia Guido - seria dwóch buttonów. 14. 4 sztuki związane z historią miast. 15. Tym razem pin! Rocznica Bitwy Pod Łowczówkiem. Mam też dużo buttonów z różnych rajdów. Pozdrawiam i życzę przyjemnej lektury.
Wysłany: 2016-07-21, 09:48
Dzięki za tę listę! Wieczorem przejrzę i z pewnością odpowiem bo widzę że jest trochę ciekawych rzeczy
Wysłany: 2016-07-22, 19:08
Już coś wybrałem Napiszę na PW.
Wysłany: 2016-10-22, 20:52
Rodzaj kolekcji: znaczki, przypinki, wagi
Hej! A co miałbyś z Warszawy, Lublina lub wojskowych? Poza WITU, to już mam... I co to jest z kotwicą, bo nie dowidzę? szukam też pinów z flagą polską lub orzełkiem, gdybyś miał coś takiego.
Wysłany: 2016-10-22, 22:02
Przepraszam Was że się tak wcinam - jak zwykle zresztą - ale o takie piny Tobie chodzi, Karina?
DSCN4012.JPG
Plik ściągnięto 0 raz(y) 71,96 KB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum