Wysłany: 2012-06-10, 08:32 Pocztówki z polski (kilka z zagranicy) Rodzaj kolekcji: Plakaty piłkarskie,siatkarzy,koszykarzy,karty telefoniczne,znaczki,monety
Witam, chetnie wymienie pocztówki (czyste bądź obiegowe) oraz widokówki, na coś związanego ze sportem, np. albumy (euro 2004, mś 2002, mś france 98') naklejki panini euro 2012 (lub euro 2008 i germany 2006), karty telefoniczne, karty adrenalyn xl, szaliki piłkarskie, odznaki, piny, plakaty piłkarskie których nie mam (z lat 1970-1990), szklanki po piwie. Zainteresowanym wrzucę zdjęcia :) zapraszam
_________________ Zbieram plakaty piłkarskie, naklejki i karty panini, monety, znaczki i wiele innych.
Mam na wymiane plakaty, troche naklejek i kart, smycze... Zainteresowani - PW
Wysłany: 2012-06-10, 23:48
Rodzaj kolekcji: Płyty cd i dvd współczesne monetki-grosiki,figurki-szklane pieski, widokówki Wrocław, książki, modele okrętów i żaglowców w butelce, niestemplowane znaczki z całego świata z wizerunkiem The Beatles
_________________ Zbieram plakaty piłkarskie, naklejki i karty panini, monety, znaczki i wiele innych.
Mam na wymiane plakaty, troche naklejek i kart, smycze... Zainteresowani - PW
Wysłany: 2017-05-26, 11:23
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
O! Jakie to pocztówki?
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum