Wysłany: 2017-10-29, 18:19 Pocztowe marki. Lotnictwo. Rodzaj kolekcji: banknoty, monety
Proponuję popatrzeć moją tematyczną kolekcję pocztowych marek. Temat kolekcji - "Lotnictwo i jej historia". Zbierałem jej dużo lat. W niej dużo pocztowych marek różnych krajów. Chcę wymienić całą tę kolekcję czy jej część na banknoty i monety. Rozpatrzę dowolne propozycje. Piszcie. Zwracajcie się.
Wysłany: 2017-11-02, 15:27
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Ładne znaczki.
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Wysłany: 2017-11-03, 16:25
Rodzaj kolekcji: banknoty, monety
Dziękuje za ocenę kolekcji pocztowych marek zebranych mną za długie lata.
To jeszcze nie ostatnia strona albumu. Stron będzie jeszcze wiele.
Ta jeszcze i koperty pocztowe ... .
Wysłany: 2017-11-04, 18:09
Rodzaj kolekcji: Koszulki piłkarskie
Piękna kolekcja, aż miło popatrzeć na niektóre maszyny :)
Wysłany: 2017-11-12, 17:37
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Piękne!
Najciekawszy ten Iszaczek i śmigłowce Mi-10.
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Wysłany: 2017-11-26, 13:19
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Piękna Kolekcja tematyczna
_________________ "Miarą człowieka jest bardziej jego hobby niż zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianę . . Poszukuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum