Wysłany: 2021-01-29, 09:37 Re: Piny na wymianę Rodzaj kolekcji: Przypinki PIN, Autografy, Małe modele motoryzacyjne Welly i inne
Likors napisał/a:
Witam wszystkich. W załączeniu prezentuję aktualny stan moich znaczków na wymianę. Poszukuję znaczków z herbami miast i nazwą tegoż miasta.
Witam !
Z twojego zdjęcia interesuje mnie 6 przypinek PIN. Czy jest możliwość ich odkupu od Ciebie ? Od siebie na wymianę mogę zaproponować herby gminy Sokoły, gminy Wiśniew i powiatu Sejneńskiego.
Witam. Na razie tylko Polska. Poza jej granice wyjdę, gdy już będę miał komplet znaczków. A pozostało mi jeszcze ok. 400 miast :) Potem pewnie zabiorę się za powiaty lub gminy. Więc zagranicą zainteresuję się mniej więcej ... w 2030 roku :)
Czasem udaje mi się coś wymienić, ale też zdarza mi się też sprzedawać na Allegro. Chętnych zapraszam na licytacje. Ścieżka poniżej:
Allegro-Kolekcje i sztuka-Kolekcje-Medale i odznaczenia-Odznaki-Polska-od 1990
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum