Wysłany: 2018-09-09, 10:56 Paweł J, kolekcje ze Spider-manem Rodzaj kolekcji: Spider-man
Witam.
Mam na imię Paweł, pochodzę z miejscowości Piaski w okolicach Lublina. Na wstępie napiszę, że interesuje mnie wszystko co jest związane ze Spider-manem :)
Najbardziej poszukiwane albumy z naklejkami, najlepiej pełne kolekcje :) Wszelkie inne rzeczy także z wielką chęcią rozpatrzę :)
Pozdrawiam ;)
Wysłany: 2018-09-09, 11:13
Rodzaj kolekcji: Nietoperze, kapsle i plastykowe zakrętki polskie, zawieszki od herbaty
Witamy! Po czterech miesiącach naprawiliśmy możliwość rejestrowania się na Forum i od razu nowy użytkownik. Mamy osoby zbierające rysie, nietoperze czy bassety, to i z Spider-Manem, damy radę.
Wysłany: 2018-09-09, 16:54
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Pawlik_jav, witamy Ciebie na naszym forum!
Prawie jak brama weselna!
Życzymy Ci dobrych i owocnych wymian na tym forum. Człowiek pająk też się znajdzie
Posiadasz może jakieś przypinki, pocztówki, kapsle, monety, znaczki pocztowe, korki od wina?
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Wysłany: 2018-09-09, 18:52
Rodzaj kolekcji: Spider-man
Dzięki :) Rejestrować próbowałem się jeszcze kilka dni temu to ten cały recaptcha nie działał, no ale uparcie chciałem być jeszcze i tutaj, także liczę na jakieś dobre rezultaty z pobytu :)
Cytat:
domimuseums
, rzeczy z których mi wymieniłeś nigdy nie odkładałem, niestety więc nie posiadam :(
Wysłany: 2018-09-09, 23:56
Rodzaj kolekcji: Spider-man
Hmm jeśli chodzi o inne kolekcje to posiadam troche różności z chipsów itd. Jeśli chodzi o bilety, to zazwyczaj zostają tylko pamiątki.. No ale zawsze to trzeba rozmawiać :) Mam dużo naklejek do niektórych serii albumowych na wymianę.
Generalnie, jeśli mogę tutaj zapytać, bo forum sobie przeglądałem, to gdzie własnie głównie mogę założyć swój temat że np szukam tego i tego i wymieniam się tym i tym?
Wysłany: 2018-09-10, 00:45
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Tutaj się przedstawiasz a w dziale Wymiany w odpowiedniej kategorii wystawiasz ogłoszenie że czegoś szukasz albo masz na wymianę.
Tu mamy tylko wymiany. Zero handlu. Dużo uśmiechu i radości z wymian!
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum