Wysłany: 2017-09-14, 11:45 Około 150 pinów z herbami (i nie tylko) na wymianę Rodzaj kolekcji: piny z herbami miast i gmin
Nazbierało mi się trochę dubli i nie tylko. Gdyby ktoś był zainteresowany wymianą - zapraszam do współpracy. Ostatni rząd na pierwszej karcie nie wchodzi w rachubę. On zostaje w moich zbiorach mimo, że nie do końca jest to przedmiot mojego zainteresowania kolekcjonerskiego
DSC_0879.JPG
Plik ściągnięto 0 raz(y) 200,64 KB
DSC_0876.JPG
Plik ściągnięto 0 raz(y) 208,6 KB
_________________ Piotr pin
Ostatnio zmieniony przez Pietrucha 2017-09-14, 11:48, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2017-09-14, 12:04
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Cieszę się że znowu się pokazałeś na forum
Lubię jak wstawiasz tu takie ilości pinów.
Jest w czym wybierać ale z muzeów to słabo, prawda?
Wypatrzyłem Wien Prater pod tą fajną przypinką Korea która też ewentualnie byłbym zainteresowany. Pod tą z Wiednia jest jeszcze taki budynek jakby do góry nogami - skądś znam tę przypinkę. Obok jest Argentina złota i na samym dole kanadyjska odznaka z liściem klonowym.
Chętnie bym obejrzał w lepszej rozdzielczości tą pierwszą kartę z przypinkami.
Podeślesz mi na maila? Zaraz Ci podam na PW.
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum