Wysłany: 2016-09-08, 12:18 [OFFER] Zdjęcia i tego typu karty piłka nożna lata 90. XX w. Rodzaj kolekcji: bilety i inne pamiątki związane z komunikacją miejską
Witam!
Oferuję zdjęcie - karty: reprezentacja Szwecji - brązowi medaliści MŚ 1994, Bayern Leverkusen, PSV Eindhoven i terminarz VfB Stuttgart sezon 1994/1995. Przedmioty widoczne na fotce, szczegółowe informacje i fotki odwrotnych stron mogę podesłać na maila.
W zamian interesują mnie bilety komunikacji miejskiej, ew. kartonikowe bilety kolejowe, bilety na mecze żużlowe, przedmioty związane z Grudziądzem, komunikacją miejską (nie tylko bilety). Ale ogólnie, jestem bardzo elastyczny. Piłką nożną się nie interesuję i chętnie sprawię, by te naklejki trafiły do kogoś, komu sprawią radość :)
Wysłany: 2016-10-02, 16:49
Rodzaj kolekcji: bilety i inne pamiątki związane z komunikacją miejską
Oferta nadal aktualna. Ale z przykrością muszę stwierdzić brak zainteresowania z Waszej strony. Jeśli nic się nie zmieni w ciągu najbliższych np. dwóch tygodni, to materiały te trafią na makulaturę... Nie mam za dużo wolnego miejsca, więc pewnie sami rozumiecie... :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum