Wys³any: 2016-09-08, 13:18 [OFFER] Zdjêcia i tego typu karty pi³ka no¿na lata 90. XX w. Rodzaj kolekcji: bilety i inne pami±tki zwi±zane z komunikacj± miejsk±
Witam!
Oferujê zdjêcie - karty: reprezentacja Szwecji - br±zowi medali¶ci M¦ 1994, Bayern Leverkusen, PSV Eindhoven i terminarz VfB Stuttgart sezon 1994/1995. Przedmioty widoczne na fotce, szczegó³owe informacje i fotki odwrotnych stron mogê podes³aæ na maila.
W zamian interesuj± mnie bilety komunikacji miejskiej, ew. kartonikowe bilety kolejowe, bilety na mecze ¿u¿lowe, przedmioty zwi±zane z Grudzi±dzem, komunikacj± miejsk± (nie tylko bilety). Ale ogólnie, jestem bardzo elastyczny. Pi³k± no¿n± siê nie interesujê i chêtnie sprawiê, by te naklejki trafi³y do kogo¶, komu sprawi± rado¶æ :)
Wys³any: 2016-10-02, 17:49
Rodzaj kolekcji: bilety i inne pami±tki zwi±zane z komunikacj± miejsk±
Oferta nadal aktualna. Ale z przykro¶ci± muszê stwierdziæ brak zainteresowania z Waszej strony. Je¶li nic siê nie zmieni w ci±gu najbli¿szych np. dwóch tygodni, to materia³y te trafi± na makulaturê... Nie mam za du¿o wolnego miejsca, wiêc pewnie sami rozumiecie... :(
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum