Wys³any: 2015-08-28, 02:01
Rodzaj kolekcji: Zawieszki od torebek z herbat± / tea labels / tea tags
Nie mam jeszcze tej pierwszej, Feel-Green, ale niestety nie mam te¿ ¿adnych biletów na wymianê - a i widzia³am ¿e te aktualne bilety z warszawskiej komunikacji miejskiej ju¿ masz w swojej kolekcji, wiêc nawet nie mia³abym co zbieraæ :P
Wys³any: 2015-10-04, 08:57
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Mam na wymianê zawieszki:
http://collections.pl/off...rczp-vt8561.htm
i jeszcze nie obrobione.
Jestem chêtny na zamianê - by³oby to dla mnie motywacj± do ponownego uporz±dkowania
_________________ "Miar± cz³owieka jest bardziej jego hobby ni¿ zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianê . . Poszukujê
Wys³any: 2015-10-10, 13:13
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
TeaLabel napisa³/a:
£a³, poka¼ny zbiór na wymianê, niestety na swoje nieszczê¶cie wina nie pijam
To nie problem - ja te¿
TeaLabel napisa³/a:
Chyba ¿e mo¿e poszukujesz czego¶ szczególnego na wymianê z kim¶ innym?
Mo¿e, choæ na razie nie mam nic na oku.
TeaLabel napisa³/a:
Czy zbierasz co¶ jeszcze?
Chêtnie, ale szafy nie s± z gumy...
Skupi³bym siê na korkach. Jeste¶ z Warszawy - to duuu¿e miasto i ma duuu¿o winiarni i restauracji. Mo¿e zrobisz rekonesans?
_________________ "Miar± cz³owieka jest bardziej jego hobby ni¿ zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianê . . Poszukujê
Ostatnio zmieniony przez warczp 2015-10-10, 13:33, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wys³any: 2016-12-03, 07:22
Rodzaj kolekcji: Kapsle
Mam torebki herbaty i zawieszenie herbaty. Jednak moje zainteresowanie - tylko zawieszenie herbaty. Mo¿emy to zrobiæ wymianê. Napisz do mnie. Serge.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum