Wysłany: 2012-09-24, 10:34 [OFFER] różne kapsle z piwa Rodzaj kolekcji: MtG, komiksy, lego, figurki z serii Spider man (toybiz) Batman
Wszelkiej maści polskie i zagraniczne kapsle piwne.
Zakrętki z napojów.
U góry nakrętki z soków z ciekawostkami wewnątrz,
Również na górze wszelkie widoczne zakrętki w tym kapsel Frugo - 1szy u góry pochodzi z pierwszej edycji Frugo z lat 90.
Na dole kapsle Frugo z śmiesznymi podpisami z lat 2012+
Wszelkie widoczne kapsle wymienię na inne ciekawe kapsle, ale także na dodatki z gum i chipsów, kinderki, stare zabawki, lub coś z moich WANT.
Ostatnio zmieniony przez settokaiba 2019-11-09, 16:30, w całości zmieniany 4 razy
Wysłany: 2012-09-29, 12:54
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Wysłany: 2012-10-04, 09:47
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Klocków Lego mam raptem kilka.
A te klasery to są jakieś specjalne?
_________________ "Miarą człowieka jest bardziej jego hobby niż zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianę . . Poszukuję
Wysłany: 2012-10-04, 10:43
Rodzaj kolekcji: MtG, komiksy, lego, figurki z serii Spider man (toybiz) Batman
warczp napisał/a:
Klocków Lego mam raptem kilka.
A te klasery to są jakieś specjalne?
bodajże pod koniec 2011 był on w kioskach. zwyczajny klaser taki jak to na naklejki piłki nożnej. czy ja wiem czy taki specjalny. no dla mnie napewno ;)
Wysłany: 2012-10-04, 16:29
Czyli bardziej album?
Z Panini mam tylko do wymiany album Panini Euro 2008 Austria-Switzerland.
W albumie jest wklejonych 17 naklejek.
_________________ "Miarą człowieka jest bardziej jego hobby niż zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianę . . Poszukuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum