Wys³any: 2014-10-15, 12:41 [Offer] Karty telefoniczne - polskie i zagraniczne Rodzaj kolekcji: Karty telefoniczne
Witam serdecznie,
mam do zaoferowania na wymianê karty telefoniczne polskie w ilo¶ci 823 sztuk z czego 434 s± kartami pojedynczymi reszta to powtórki. Karty w gorszym stanie s± oznaczone kolorem czerwonym (w za³±czniku). Dla u³atwienia karty s± ponumerowane wed³ug katalogu Æwikowskich 2003/2004 oraz tematycznie wg. mojego uznania na : seria URMET, seria inne (np. Walentynki), seria miasta (karty z miastami, których wg katalogu Æwikowskich jest > 1, seria pojedyncze miasta (karty z miastami, których wg katalogu Æwikowskich jest <2) oraz pojedyncze karty, których nie mo¿na przypisaæ do pozosta³ych grup.
Skany polskich kart telefonicznych:
Dodatkowo posiadam zagraniczne karty telefoniczne z takich krajów jak: W³ochy, Niemcy, Kanada, Karta do EuroDisneylandu.
Skany zagranicznych kart telefonicznych:
Chêtnie dokonam wymiany moich kart polskich i zagranicznych na karty telefoniczne polskie. Czekam na oferty.
Wykaz kart polskich znajduje siê równie¿ w za³±czniku.
Wys³any: 2015-01-13, 17:35
Rodzaj kolekcji: Karty SIM, Pude³ka zapa³ek, Papierosy
Przepraszam ¿e siê czepiam, ale:
Cytat:
Dodatkowo posiadam zagraniczne karty telefoniczne z takich krajów jak: W³ochy, Niemcy, WorldPhone Card, Kanada, Globo Card, Karta do EuroDisneylandu.
Czy WorldPhone, Globo i Disneyland to kraje? :)
Trochê to razi jak siê czyta.
_________________ "Nim siê odezwiesz pomy¶l pierw nieco, bo czêsto s³owa jak by z worka lec±!"
Wybierasz siê za granicê? Pamiêtaj siê o mnie i przywie¼ mi papierosy.
Wys³any: 2016-10-23, 18:13
Rodzaj kolekcji: kapsle, otwieracze, bilety KM, d³ugopisy, 2 z³ NG, pude³ka od zapa³ek,
siemka, a szukasz jakiej¶ karty konkretnie ? trochê tego mam a nie chce mi siê zdjêæ wrzucaæ. Chêtnie bym siê wymieni³ na zagraniczne, polskich mam do¶æ du¿o z zagranicy te¿ siê trochê znajdzie do tego karty do³adowuj±ce i ramki z sim oraz same SIM.
_________________ do wymiany mam sporo kapsli, butelek, biletów, d³ugopisów, szklanek, kufli, 2z³ NG, zapalniczki itp, po prostu musisz zapytaæ mo¿e akurat mam to czego szukasz.
Wys³any: 2016-10-23, 19:16
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Prawie pó³ roku nie by³ na forum. Pisz na PW.
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum