Wysłany: 2014-10-15, 11:41 [Offer] Karty telefoniczne - polskie i zagraniczne Rodzaj kolekcji: Karty telefoniczne
Witam serdecznie,
mam do zaoferowania na wymianę karty telefoniczne polskie w ilości 823 sztuk z czego 434 są kartami pojedynczymi reszta to powtórki. Karty w gorszym stanie są oznaczone kolorem czerwonym (w załączniku). Dla ułatwienia karty są ponumerowane według katalogu Ćwikowskich 2003/2004 oraz tematycznie wg. mojego uznania na : seria URMET, seria inne (np. Walentynki), seria miasta (karty z miastami, których wg katalogu Ćwikowskich jest > 1, seria pojedyncze miasta (karty z miastami, których wg katalogu Ćwikowskich jest <2) oraz pojedyncze karty, których nie można przypisać do pozostałych grup.
Skany polskich kart telefonicznych:
Dodatkowo posiadam zagraniczne karty telefoniczne z takich krajów jak: Włochy, Niemcy, Kanada, Karta do EuroDisneylandu.
Skany zagranicznych kart telefonicznych:
Chętnie dokonam wymiany moich kart polskich i zagranicznych na karty telefoniczne polskie. Czekam na oferty.
Wykaz kart polskich znajduje się również w załączniku.
Wysłany: 2015-01-13, 17:35
Rodzaj kolekcji: Karty SIM, Pudełka zapałek, Papierosy
Przepraszam że się czepiam, ale:
Cytat:
Dodatkowo posiadam zagraniczne karty telefoniczne z takich krajów jak: Włochy, Niemcy, WorldPhone Card, Kanada, Globo Card, Karta do EuroDisneylandu.
Czy WorldPhone, Globo i Disneyland to kraje? :)
Trochę to razi jak się czyta.
_________________ "Nim się odezwiesz pomyśl pierw nieco, bo często słowa jak by z worka lecą!"
Wybierasz się za granicę? Pamiętaj się o mnie i przywieź mi papierosy.
Wysłany: 2016-10-23, 17:13
Rodzaj kolekcji: kapsle, otwieracze, bilety KM, długopisy, 2 zł NG, pudełka od zapałek,
siemka, a szukasz jakiejś karty konkretnie ? trochę tego mam a nie chce mi się zdjęć wrzucać. Chętnie bym się wymienił na zagraniczne, polskich mam dość dużo z zagranicy też się trochę znajdzie do tego karty doładowujące i ramki z sim oraz same SIM.
_________________ do wymiany mam sporo kapsli, butelek, biletów, długopisów, szklanek, kufli, 2zł NG, zapalniczki itp, po prostu musisz zapytać może akurat mam to czego szukasz.
Wysłany: 2016-10-23, 18:16
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Prawie pół roku nie był na forum. Pisz na PW.
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum