Wysłany: 2011-04-01, 12:51 [Offer] Dwa katalogi Matchbox 1984 i 1988 rok i kilka aut Rodzaj kolekcji: Klocki LEGO, Albumy BOHMA
Dwa katalogi - oba niestety w stanie kiepskim, bez okładek.
Katalog z 1984 roku bardzo mocno podniszczony, stron 62 (nie wliczając okładki, której nie ma) .
Katalog z 1988 roku w lepszym stanie niż poprzedni, ale także bez okładki a z tyłu są ślady zalania (przyciemnione i dziurka na ostatniej stronie). Stron 80.
_________________ Interesują mnie Klocki Lego (z naciskiem na specjalistyczne Technic).
No chyba, że masz gdzieś albumy (lub wkładki) BOHMA?
Wysłany: 2011-04-10, 20:15
Rodzaj kolekcji: Klocki LEGO, Albumy BOHMA
Znalazłem kilka swoich starych resoraków.
El Camino SS i przyczepka z szybowcem z Majorette (skala 1/59, nr katalogowy auta 296, przyczepki 320 - zestaw). Auto ma niestety wyłamane słupki przednie (ojciec mi go kiedyś rozdeptał :P)
Przyczepa kempingowa z Majorette (skala 1/100, nr katalogowy 370) Wyłamane drzwi, z czego jedne przymontowane na plastelinę a drugie gdzieś zaginęły.
Reszta samochodów:
1. Mercedes-Benz 300E, Matchbox, '86, 1:61, Made in Macau (poobijany, ułamany znaczek mercedesa z maski, pomalowany na czarno - , drzwi otwierane),
2. Saab 9000 Turbo, Matchbox, '87, 1:60, Made in China (nieoryginalne koła, lekko poobijany, drzwi otwierane),
3. Toyota MR-2, Made in China (plastikowe podwozie, leciutko poobijany zwłaszcza przedni zderzak),
4. Ford Transit Wrecker, corgi, Made in Great Britan (leciutko poobijany, hak tylny się obniża - sprężynuje),
5. Mercedes-Benz 300E, Matchbox, '86, 1:61, Made in Thailand (poobijany, pomalowany na czarno - oryginalnie biały, drzwi otwierane),
6. Ford Sierra, Majorette, 1/58 No272 (poobijany, ułamało się zabezpieczenie haka hol. otwierane drzwi),
7. Porsche, Mattel, '87, Made in Malaysia (poobijany, zwichrowane lekko nadwozie, brak resorów - ośki przydrutowane do metalowego podwozia)
_________________ Interesują mnie Klocki Lego (z naciskiem na specjalistyczne Technic).
No chyba, że masz gdzieś albumy (lub wkładki) BOHMA?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum