Wysłany: 2018-10-12, 20:06 [Offer] Czy ktoś zbiera? Rodzaj kolekcji: Autografy, pocztówki
Czy ktoś zbiera erki (eRki?) z przesyłek poleconych? Znalazłem dziś w piwnicy sporo sztuk z lat 1995-2004 (nie później) z nazwami urzędów pocztowych (powyrywane - ale z marginesem z kopert). Jest tego na oko 200-300 sztuk. mogę to zeskanować, ale nie wiem, czy warto. Może ktoś jest zainteresowany? Zamienię na pocztówki i zdjęcia związane tematycznie z Wieluniem i Ziemią Wieluńską /Wieluń, Wieruszów, Praszka, Bolesławiec, Działoszyn, Osjaków, Biała, Krzeczów, Toporów, Walichnowy, Sokolniki, Wierzchlas/. Do miejscowości z Ziemi Wieluńskiej można jeszcze dopisać (bo już widziałem): Kamion, Konopnica, Dzietrzniki, Dzietrzkowice, Ożarów, Łubnice, Mokrsko, Szynkielów, Naramice. Oczywiście mile bardzo widziane autografy.
_________________ Pocztówki z Wielunia i Ziemi Wieluńskiej /Wieluń,Wieruszów,Praszka,Bolesławiec,Działoszyn,Osjaków,Biała,Krzeczów,Toporów, Walichnowy,Sokolniki,Wierzchlas,Kamion,Konopnica,Dzietrzniki,Dzietrzkowice,Ożarów,Łubnice,Mokrsko,Szynkielów,Naramice/ i autografy.
Wysłany: 2018-11-29, 13:43
Rodzaj kolekcji: bilety komunikacyjne, znaczki (Boże Narodzenie, Europa CEPT, maki, Czerwony Krzyż), pocztówki Boże Narodzenie, wszystko z makami (małe rzeczy), 2zł, stemple/pieczątki turystyczne, miniaturki alkoholi, całostki pocztowe (stemple, frankatury, eRki)
Witam,
ja byłabym chętna, ale nie za bardzo mam coś w zamian. Może jakaś wymiana trójstronna? Może z Kowalsikiem, mam dla niego sporo herbacianych rzeczy. Albo kimkolwiek kto potrzebuje opakowań po czekoladach, znaczków, biletów, pudełek po zapałkach...
_________________ na wymianę: bilety komunikacyjne, zawieszki i koperty herbat, bilety wstępów, znaczki i inne
Mam trochę biletów komunikacyjnych (Polska, Ukraina, Włochy) i znaczków, a także innych rzeczy ze swoich tematów. Chętnie wymienię się za znaczki, monety, czy banknoty.
_________________ "Nie do wiary, jak często sytuacje zmuszają ludzi do robienia tego, co chcieliby naprawdę robić."
Agatha Christie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum