Wysłany: 2012-01-04, 14:21 [Offer] Bagnet od Kalasznikowa oraz niezbednik Ludowego Wojs Rodzaj kolekcji: monety,stare zegary i zagarki,stare aparaty fotograficzne nie cyfrowe
szukam monet 2 zł GN do 2006.
Niezbednik.BMP
Plik ściągnięto 4809 raz(y) 91,32 KB
Niezbednik.1.BMP
Plik ściągnięto 4809 raz(y) 191,8 KB
Bagnet.BMP
Plik ściągnięto 4809 raz(y) 93,16 KB
Bagnet.1.BMP
Plik ściągnięto 4809 raz(y) 150,32 KB
Ostatnio zmieniony przez buchen 2017-07-18, 19:50, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2014-10-26, 15:50 bagnet Rodzaj kolekcji: monety,stare zegary i zagarki,stare aparaty fotograficzne nie cyfrowe
Aktualizacja
wymienie za 2 zl GN
_________________ Obszar moich zainteresowan kolekcjonerskich to monety polskie,niemieckie,rosyjskie,austriackie oraz tzw."notgeldy".Oprocz tego stare aparaty fotograficzne nie cyfrowe,zegarki tradycyjne nie na baterie oraz ordery,odznaczenia i medale.
Wysłany: 2014-11-13, 18:09 wymiana - bagnet AK i lornetki Rodzaj kolekcji: naszywki wojskowe
witam,
interesuje mnie oferowane przez Kolegę lornetki i bagnet AK. Mam nieco monet z PRL (1,2,5 zł, różne 10 i 20 zł oraz 10,20 i 50 gr) a także aparat CMEHA w bdb stanie, 2 zegarki mechaniczne, może jeszcze coś znajdę. Na jaką ilośc monet kolega wycenia każdy z fantów? Mam głównie monety z lat 70 i 80 XX w.
Mam też nieco monet b. ZSRR. Czy kolegę w razie czego interesuje zegar mechaniczny (ścienny) z kukułką (połowa ubiegłego wieku)?
W razie czego proszę o mail na adres: [email protected] i umówimy się jakoś na wymianę, OK?
pozdrawiam!
_________________ Poszukuję naszywek wojsk., broni białej, modeli w skali 1:72.
Oferuję: znaczki pocztowe (stemplowane) polskie i zagraniczne, numery "Małego Modelarza" i sklejone modele z tej serii, gotowe i niesklejone modele samolotów 1:72.
Wysłany: 2016-02-06, 05:53 bagnet Rodzaj kolekcji: monety,stare zegary i zagarki,stare aparaty fotograficzne nie cyfrowe
do gory
_________________ Obszar moich zainteresowan kolekcjonerskich to monety polskie,niemieckie,rosyjskie,austriackie oraz tzw."notgeldy".Oprocz tego stare aparaty fotograficzne nie cyfrowe,zegarki tradycyjne nie na baterie oraz ordery,odznaczenia i medale.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum