Opis: "zamienię, wartościowa kolekcja, więc za coś wartościowego :)"
oraz to, że większość buteleczek w jego kolekcji jest pełna, może sugerować chęć sprzedaży.
Pytanie do administracji - czy należy podjąć jakieś działania w stosunku do tego użytkownika?
Co do użytkownika goro to myślę, że po prostu ostrzeżenia wystarczy. Nie ma sensu bawić się w nic innego, gdyż zapewne zacznie się wymigiwać i w końcu może się wymigać. A tak będzie się ewentualnie kłócił już z ostrzeżeniem na koncie.
Co do bigfellow32 to dostał jeszcze ostrzeżenie następna → za życie w mieście ddz w Afganistanie korzystając z Neostrady...
Wysłany: 2011-02-09, 19:19
Rodzaj kolekcji: Klocki LEGO, książki Terry'ego Pratchetta
Myślę, żeby to zostawić. Zakazu handlu na Forum nie było od początku. Został wprowadzony z powodu zalewu ofert handlarzy. Trafiło się również kilku oszustów. Ten koleś jest kolekcjonerem a nie handlarzem, więc myślę, że szkoda prądu na niego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum