Wysłany: 2013-04-11, 14:47 oleG_Wspak Rodzaj kolekcji: piny sportowe, breloki, wizytówki, figurki Doctor Who
Witam Wszystkich Kolekcjonerów, Zbieraczy i Amatorów Różności!!!
Mam na imię Grzesiek, mam 30 lat, od zawsze zbieram różne fajne rzeczy. Jako nastolatek zauważyłem, że frajdę mam nie tylko ze zbierania ale również wymienianie się na ciekawe eksponaty z ciekawymi ludźmi. Obecnie moje kolekcjonowanie ogranicza się do przeglądania ogłoszeń, aukcji i sporadycznych wizyt na pchlich targach w okolicy. Oprócz tego wkręciłem w swoje hobby znajomych - proszę ich o różnego rodzaju gadżety związane z ich wyjazdami (bilety, pamiątki, wizytówki, foldery, itp.)
Główne profile mojej kolekcji to:
- figurki z serialu Doctor Who
- odznaki federacji sportowych
- wizytówki
- breloki
- pocztówki (zbieram dla Mojej Żony)
- ciekawe różności związane ze sportem (głównie gadżety klubowe zdobyte osobiście lub po listownej prośbie)
Poza tym staram się zbierać różności, które odkładam na późniejsze wymiany, najlepiej po uzbieraniu dużej ilości:
- bilety
- ulotki kinowe
- długopisy
- karty chipowe i magnetyczne
- kapsle
- kufle i szklanki piwne
- wycinki znaczków
- gadżety reklamowe typu smycze, breloki
- numizmaty różnego rodzaju
- mnóstwo innych rzeczy...
Pozdrawiam Wszystkich, którzy czerpią radość z pozyskiwania eksponatów do swoich kolekcji i otwierania przesyłek z wymian.
oleG_Wspak
Wysłany: 2013-04-13, 15:31
Rodzaj kolekcji: Monety,medale, banknoty,militaria :(Polska,Rosja-ZSRR,Niemcy)
Witaj .... Tak ps. od razu moge ci zaproponować wymianę mam z 50 różnych wizytówek ale zbieram je tylko ot tak jak wpadnie w ręce to odkładam.... interesują mnie numizmaty i kapsle...... Pokaż co masz do zaoferowania z kapsli... monet i tych "innych rzeczy "
_________________ Interesuje mnie to co w profilu w rodzaju kolekcji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum