Wysłany: 2012-09-10, 17:40
Rodzaj kolekcji: Kalendarzyki, widokówki
Ja też dostałam takiego maila
I znalazłam w pubie taką grę zainicjowaną przez nią. Jest to typowanie wyników. Ale czy jest do tego potrzebna reklama to nie wiem.
Wysłany: 2012-09-10, 17:49
Rodzaj kolekcji: Klocki LEGO, książki Terry'ego Pratchetta
Zastanowiło mnie dlaczego tak zależy jej na tym typowaniu meczy, że chce, żebyśmy to rozreklamowali. Szukam w tym drugiego dna, ale nic nie przychodzi mi do głowy.
Wysłany: 2012-09-11, 07:41
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Na pewno coś kombinuje. Asekuracyjnie zapytałem o jaką grę jej chodzi.
STS albo inny komercyjne bukmacherskie zakłady....
edit: taką otrzymałem odp.
beataheller napisał/a:
Chodzi o Typowanie Meczy !
Nadal nic to nie wyjaśnia. A jak zacznie się zakładać co kasę?
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Ostatnio zmieniony przez domimuseums 2012-09-11, 10:57, w całości zmieniany 1 raz
Ja tam nie wiem, co co chodzi. Na pewno to nie szejkoszwejk ani bodacious (choć ta pewność to nie 100%, bo takiej mieć nie można dysponując forumowymi środkami sprawdzającymi IP).
Tyle jej odpowiedziałem:
Cytat:
Witam,
jako że zabawa ta nie ma związku z kolekcjonerstwem, jedynymi miejscami, w których może pojawić się link do tego tematu to podpis i SB (w obu miejscach link już się pojawił, z tymże w SB z błędem technicznym → linki na Forum są automatycznie skracane, a więc aby je poprawnie wkleić do postu należy skopiować link prosto z pola adresu w przeglądarce).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum