Zamieszczam pewną notkę autorstwa zgrredka, która miała kiedyś służyć do zamieszczania w różnych miejscach. Zamieszczam dlatego, aby się nigdzie nie zgubiła, bo może się kiedyś przyda.
Jesteś kolekcjonerem?
Collections.pl to strona stworzona dla Ciebie.
Collections.pl to wyjątkowa strona, która dla wielu kolekcjonerów stała się głównym źródłem powiększania swoich zbiorów.
Wyjątkowość Collections.pl polega na tym, że nie można tu niczego kupić ani sprzedać - można się tylko wymienić. Na pewno masz w domu pełno rzeczy, które wydają Ci się bezwartościowe. Być może na Collections.pl znajdziesz kolekcjonera tych przedmiotów. Być może ktoś zaoferował do wymiany coś, co interesuje Ciebie.
Wysłany: 2012-07-03, 22:14
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Pozwoliłem sobie użyć tej notki do reklamowania naszego forum.
Chodzi o fundację Ari Ari która zamieściła na naszym forum ankietę na temat kolekcjonerstwa i prywatnych muzeów.
Rozumiem że mogę z tego skorzystać? Pytanie do zgrredka bo On jest autorem.
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Wysłany: 2012-07-04, 12:37
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Rozumiem Morion. Wierzę Tobie
Dziękuję.
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum