Wysłany: 2013-03-17, 14:18
Rodzaj kolekcji: Dodatki do chipsów, karty telefoniczne, miniaturki alkoholowe, Playstation i MARVEL
ok dzięki, czyli Advance (50 metal tazo) było pierwsze, a później Pokemon (bez Advance), wiesz może ile wydali tazosów tych bez Advance??
zauważyłem, że w swojej polekcji masz napisane:
- Metal Tazo (Advanced) - to wiem jakie tazosy (z podpiskiem Advance)
- Metal Tazo (ataki) - a tutaj nie mam pojęcia, o jakie Ci serię chodzi??
Jest też Big Metal Tazo 10szt wyszło razem z Advance. Tylko nie wiem jak dali kontynuację Advance (bez tego podpisu) to czy dali również kontynuację Big Metal.
I czy ktoś wie jak to jest z Metal Tazo Yu-Gi-Oh?? Ilę jest tazosów w danej serii??
Wysłany: 2013-03-17, 14:55
Rodzaj kolekcji: Wszystko co z Pokemon i Dragon Ball, Karty Słynne Kluby Piłkarskie
Raczej tyle samo co tych z Advanced czyli wyglądało to tak
50 Metal tazo Advanced (nr od 1-50)
10 Big metal tazo advanced (nr od 51-60)
50 metal tazo bez advanced (nr od 61-110)
10 big metal tazo bez advanced (nr od 111-120)
Wysłany: 2013-03-17, 15:39
Rodzaj kolekcji: Wszystko co z Pokemon i Dragon Ball, Karty Słynne Kluby Piłkarskie
Sam nie wiem ile ich dokładnie wyszło, w moim zbiorze mam taki z numerem 47 czyli może też 50 wyszło ale tego nie wiem i sam chciałbym się dokładnie dowiedzieć ;/
Patrząc na datę na tych tazo to wyszły one po poprzednich metal tazo a przed roksami.
Roksy zacząłem zbierać nie dawno dlatego moja wiedza na ich temat jest uboga ;/
Wysłany: 2013-03-17, 16:38
Według mojej teorii tak to własnie wygląda, jeżeli się mylę niech ktoś mnie poprawi. Z tego co wiem żadnej innej serii pokemon metal tazo nie było.
Może gdzieś w necie jest napisane ile takich tazo wyszło, trzeba poszukać, chyba że zbiorę wszystkie i Ci napiszę :D
Wysłany: 2013-03-17, 16:38
Według mojej teorii tak to własnie wygląda, jeżeli się mylę niech ktoś mnie poprawi. Z tego co wiem żadnej innej serii pokemon metal tazo nie było.
Może gdzieś w necie jest napisane ile takich tazo wyszło, trzeba poszukać, chyba że zbiorę wszystkie i Ci napiszę :D
Wysłany: 2013-03-28, 17:19
W laysach i cheetosach nic nie będzie póki jakaś bajka nie osiągnie sukcesu chociażby shreka, bo do sukcesu Pokemonów albo Dragon Balla mogą pomarzyć.
Radzik, muszę Cię rozczarować ale raczej nic z DB nie będzie już w chipsach, a czemu? Bo nie leci w TV. Według mnie to w chipsach się mogą się znaleźć dodatki z bajek które lecą na Disney XD.
czyli wygląda to tak: (pomijam pierwsze serie Pokemonów (Tazo, Tazo 2, Duo, Flesz, Tri, Zapper))
Cheetos - Pokemon Advanced Metal Tazo (00/50)
Cheetos - Pokemon Advanced Mega Metal Tazo (00/10)
Cheetos - Pokemon Metal Tazo (bez Advanced) (00/50)
Cheetos - Pokemon Mega Metal Tazo (bez Advanced) (00/10)
Pokemon Metal Tazo Ataki (00/??)
Pokemon Rocks (00/??)
wszystkie serie wymieniłem związane z Tazo Pokemonami?? czy coś jeszcze wyszło??
Ataki i Rocksów nie wiadomo ile jest.
Właśnie znalazłam banderolki (te paski, jakie były na paczkach chipsów) żetonów advanced i potwierdzam ilość advanced - 50 małych i 10 dużych.
Następna banderolka mówi o "50 nowych metal tazo" i to by się zgadzało z podaną ilością tych małych. Jako że mam duży tazo z tej serii z nr 119 to zakładam że masz rację i ostatni nr to duże tazo nr 120.
Do serii "atak" był specjalny album w sklepach, jest w nim miejsce na 50 małych żetonów.
Rocksów było 40, ostatni jest Mime Jr.
Sama jeszcze kilka dni temu nie byłam pewna, więc wygląda na to że się wyjaśniło :)
Wysłany: 2016-08-02, 18:29
Rodzaj kolekcji: Pokemon TAZO
Cześć,
Sorry, że odświeżam stary temat :). Mam nadzieję, że wszystko w porządku.
Skoro już rozmawiamy o tym, ile tazosów pokemon wyszło kiedykolwiek, to mam pytanie. Ile wyszło Tazo 3 oraz 4? Ponieważ posiadam kilka takich egzemplarzy. Drugie pytanie: czy one również były dostępne z chipsów?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum