Witam, z tej strony Mariano z Płocka Przeprowadziłem już kilka wymian na tym forum, ale jakoś nie było okazji napisać niczego na temat swojej kolekcji. Zbieram wiele rzeczy, ale skupię się na najważniejszych:
Przede wszystkim kolekcjonuję bilety z meczów Wisły Płock -> tu można znaleźć spis interesujących mnie biletów http://collections.pl/wan...kie-vt16071.htm Wiem, że większość z was nawet nie zwróci uwagi na ten temat, ze względu na brak zainteresowania tą dziedziną ale byłbym wdzięczny za poświęcenie choć chwili czasu na zapoznanie się z nim. Dlaczego? Otóż dlatego, że paradoksalnie najwięcej biletów zdobywam od mieszkańców różnych miast z mojego spisu, którzy sportem w ogóle się nie interesują, a czasem mają w domu jakiś stary bilet, zupełnie im niepotrzebny, bo tata kiedyś był na meczu i nie chciało mu się wyrzucić, bo brat był z kolegami itd Może się to wydać śmieszne, ale kiedyś dostałem ponad 15-letni bilet od pana z Zamościa, który tak naprawdę nie wiedział skąd ma taki bilet w domu :D Może znacie kogoś kto interesuje się sportem w widniejącym w spisie mieście i możecie go zapytać w moim imieniu Oprócz piłki nożnej interesują mnie także bilety z meczów Wisły/Petrochemii w piłkę ręczną. Takowego spisu jednak nie posiadam, więc jeśli masz jakikolwiek bilet z meczu sekcji piłki ręcznej, to pisz śmiało Mam też mnóstwo biletów innych polskich drużyn, więc jeśli czegoś szukasz to daj znać. Z góry dziękuję za pomoc ;) No to tyle o biletach.
Następnym punktem w mojej kolekcji są monety 2 zł NG, a aktualny stan zbiorów możecie zobaczyć tu: http://collections.pl/off...ano-vt15807.htm Co dalej? Znów temat Wisły Płock - tym razem stare proporczyki, ale w celu powiększenia kolekcji potrzebuję raczej kogoś, kto zbiera pamiątki z PRLu Dalej: pocztówki z Polski i ze świata przedstawiające miasta, zabytki, krajobrazy, nie żadne pieski czy kwiatki Kolekcjonuję także magnesy na lodówkę ze świata, głównie magnesy 3D, a nie płaskie.
Co mogę wam zaoferować?
Pocztówki z mojego miasta, monety 2 zł NG, bilety KM Płock i ewentualnie Toruń, bilety z meczów Wisły Płock, a także szale: http://collections.pl/sza...13731.htm#58759
Żeby nie tworzyć kolejnych małych tematów to napiszę od razu, że proszę o kontakt jakiegoś kibica Warty Poznań oraz kogoś mieszkającego w lub w okolicach Niecieczy
Na koniec jeszcze kolekcja w liczbach: bilety Wisły Płock pochodzą z 853 meczów, pozostałe bilety sportowe to około 600 sztuk, ilość pocztówek to ponad 2300, magnesy na lodówkę to ponad 100 sztuk, dwuzłotówki ponad 110 sztuk
Pozdrawiam serdecznie
Ostatnio zmieniony przez Mariano 2012-01-29, 23:34, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2012-02-01, 10:20
Rodzaj kolekcji: bilety, programy sportowe, skarby kibica z PS, niektóre zdjęcia sportowe
Jeśli byłbyś zainteresowany to mam kilka pocztówek z mojego regionu i coś z Austrii. Mógłbym na jakieś bileciki wymienić.
Poszukuje z meczy Wisła - Stal Mielec (piłka ręczna) głównie oraz inne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum