Wysłany: 2016-12-09, 22:52
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
A z tego poprzedniego spotkania wyszło to, że teraz ja się spotkałem ze śpiącą królewną i mam 10 przypinek!
Od Ciebie!
Dziękuję pięknie Sławku za wymianę
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Ostatnio zmieniony przez domimuseums 2016-12-09, 22:53, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2017-01-07, 16:47
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Dziękuję za kolejne korki w komplecie ze zdjęciami etykiet
Lubię takie pełne informacji zestawy!
_________________ "Miarą człowieka jest bardziej jego hobby niż zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianę . . Poszukuję
Wysłany: 2017-02-02, 09:18
Rodzaj kolekcji: długopisy metalowe COSMO, smycze, karty euro 2012, karty UEFA 2012-2013, etykiety piwne, podstawki piwne, korki, wizytówki, kalendarzyki, kinderki, misie "me to you"
dziękuję bardzo za przeprowadzoną wymianę. polecam wszystkim (chociaż trudno jest dla Lynxa coś zdobyć, kto poszpera z pewnością coś znajdzie)
Wysłany: 2017-03-07, 14:01
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Prawda, że ładniutkie pudełeczko?
Dziękuję Sławku!
20170307_150535a.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 265,03 KB
Robert Byrne (°ᴥ°)
Wysłany: 2017-03-16, 23:55
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Dziękuję za następne ciekawe odznaki, Sławku!
I za interesujące i owocne spotkanie
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Wysłany: 2017-06-17, 20:01
Rodzaj kolekcji: bilety, stemple turystyczne
Dzięęęęęęękkkkkkkkiiiiiiiii! Za wizytę na zlocie, za bilety, za zdjęcia (to z góry), za % i wsparcie. Telefonu się nie spodziewałem i dodało mi to otuchy! ;)
Wysłany: 2017-06-19, 09:15
Dziękuję za pełnowartościową wymianę z mojej strony - chyba jedną z nielicznych na tym zlocie
Przypinki są ciekawe, a niektóre mnie rozłożyły na łopatki tak jak i pin z Sagrada Família gdzie pod bazyliką jest muzeum.
Świetny zlot, miłe spotkanie z Tobą Sławku, pogadanki i ustalenia.
Jak zwykle w Twoim towarzystwie zlot nie może się nie udać
Wysłany: 2017-06-20, 07:45
Rodzaj kolekcji: Stare pocztówki
Ciesze się, że mogłem wzbogacić Twoją kolekcję i pomóc w dopięciu innych. Dziękuję też za bimetal i kryształ górski, a także resztę fantów! Cały czas szukam dla Ciebie rysi, Rysiu! :D Pozdrawiam
_________________ "Długo wędrowałem, zanim doszedłem do siebie."
Tadeusz Różewicz
Wysłany: 2017-06-22, 08:23
Rodzaj kolekcji: długopisy metalowe COSMO, smycze, karty euro 2012, karty UEFA 2012-2013, etykiety piwne, podstawki piwne, korki, wizytówki, kalendarzyki, kinderki, misie "me to you"
rysiów wprawdzie żadnych dla Ciebie nie miałem, ale oczywiście miło było się spotkać i poznać osobiście. dzięki za podkładki piwne - wzbogaciły moją kolekcję. życzę też powodzenia w "zbieraniu" pokemonów (zwłaszcza, że po najbliższej aktualizacji dużo się zmieni w grze
Wysłany: 2017-08-04, 18:57
Rodzaj kolekcji: bilety komunikacji miejskiej i kolejowe, wiszące anioły
Bardzo polecam Sławka! Druga nasza wymiana (również trójstronna) przebiegła bardzo pomyślnie pomimo przeciwności ze strony PP. Bilety tak zapakowane, że niejeden bileciarz tak nie zapakuje.
_________________ Gość, może się wymienimy?
Kolekcjonuję bilety komunikacji miejskiej i kolejowe oraz wiszące anioły.
Dziękuję za kolejną wymianę!
Dzięki Sławkowi do mojej kolekcji dołączyły interesujące banknoty - w tym takie, w których zdobycie już b. wątpiłem i prawdę powiedziawszy - dałem sobie spokój z ich poszukiwaniem.
Tak to zazwyczaj jest, również w kolekcjonerstwie - jak długo i żmudnie szukasz, to czasem nie znajdujesz. Jak przestaniesz - to owa poszukiwana rzecz jakby 'sama' się znajduje.
Mam nadzieję, że druga strona jest również zadowolona
_________________ "Nie do wiary, jak często sytuacje zmuszają ludzi do robienia tego, co chcieliby naprawdę robić."
Agatha Christie
Wysłany: 2017-10-22, 05:29
Rodzaj kolekcji: Nietoperze, kapsle i plastykowe zakrętki polskie, zawieszki od herbaty
Bardzo dziękuję za przekazane gadżety! Zagram va banque i podziękuję też w imieniu wszystkich osób, którym mam coś do przekazania (to na wypadek, gdybym zapomniał, co jest od kogo...).
Wysłany: 2017-10-23, 21:41
Dziękuję za pomoc w zdobyciu warszawskich pocztówek i ciągłe fanty dla mnie
Wysłany: 2017-10-24, 03:53
Serdecznie dziękuję za kolejne spotkanie, tym razem na IV Zlocie w Gdańsku.
Dziękuję za kolejną porcję, tym razem ponad 100 korków.
Dziękuję za przewiezienie korków zdobytych przez domimuseums'a i odebranych przez betewu. Takie zespołowe działanie
Dziękuję bardzo!!
IV Zlot Gdańsk lynx007.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 191,27 KB
IV Zlot Gdańsk domimuseums - betewu - lynx007.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 122,29 KB
Robert Byrne (°ᴥ°)
Kliknij "o mnie", a dowiesz się więcej na temat mojej kolekcji Zbieram: cyrkowe ulotki, bilety, programy, plakaty, pocztówki, znaczki, koperty FDC i inne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum