Kliknij "o mnie", a dowiesz siê wiêcej na temat mojej kolekcji Zbieram: cyrkowe ulotki, bilety, programy, plakaty, pocztówki, znaczki, koperty FDC i inne
Wys³any: 2014-01-09, 19:32
Rodzaj kolekcji: auta 1/43,wpinki (piny) lotnicze, modele, gry pegasus, ksi±¿ki
Dziêki za wymianê! Monetki super stan - lepsze ni¿ opisywa³ sam zainteresowany
_________________ SZUKAM: auta 1/43, 2pln NG, modele kartonowe lub plastykowe, wpinki lotnicze, TURBO, GRY Commodore C64,PEGASUS,PS2,MODELE Polonezów, znaczki o tematyce lotniczej, komputery Commodore oraz peryferia do nich. Stare konsole typu "Pegasus" lub NES/SNES.
Kliknij "o mnie", a dowiesz siê wiêcej na temat mojej kolekcji Zbieram: cyrkowe ulotki, bilety, programy, plakaty, pocztówki, znaczki, koperty FDC i inne
Wys³any: 2016-01-08, 11:33
Rodzaj kolekcji: P³yty cd i dvd wspó³czesne monetki-grosiki,figurki-szklane pieski, widokówki Wroc³aw, ksi±¿ki, modele okrêtów i ¿aglowców w butelce, niestemplowane znaczki z ca³ego ¶wiata z wizerunkiem The Beatles
Wielkie dziêki za wymianê - mam nadziejê nie ostatni±. Pieski s± przepiêkne, p³ytki super.
Wys³any: 2016-04-26, 13:32
Rodzaj kolekcji: zapa³ki reklamowe
Dziêki za zapa³ki. Wiêcej ni¿ siê spodziewa³em
_________________ "-Jestem prawdziwym kolekcjonerem.
-Tak,wiem.Jest pan jedyn± osob±,która widz±c obrazek kobiety w samej skórze,patrzy jak± szpilk± jest przypiêty."
http://mojekolekcje.pl.tl/
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum