Wysłany: 2009-08-22, 15:50 Kinderki wymienię na kinderki Update 19.04.2011 Rodzaj kolekcji: Kinder Niespodzianki
Witam. Mam na imię Ania i mieszkam w Lublinie. Kolekcjonuję od kilku lat zabawki z jajek Kinder Niespodzianka firmy Ferrero. Ponieważ mam ich już troszeczkę wiec mam też wiele powtarzających się, które chętnie bym wymieniła. W moim zainteresowaniu są kinderki z małych jajek (nie Maxi) od roku 1990 do czasu obecnego. Brakuje mi głównie zabawek składanych z serii polskich i niemieckich oraz puzzli.
Tutaj kinderki lub karteczki, które mam na wymianę (zdjęcia mogą trochę sie ładować, gdyż są spore, aby powiększyć należy klikać w miniaturki):
Mam tez sporo kinderków na wymianę z najnowszego sezonu.
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany, miał jakieś pytania, to najlepiej kontaktować sie ze mną poprzez prywatną wiadomość lub e-mail. Pod numerem gadu gadu jestem bardzo rzadko.
Ostatnio zmieniony przez Guralka 2011-04-19, 20:49, w całości zmieniany 52 razy
Wysłany: 2012-02-05, 00:52 Re: Kinderki wymienię na kinderki Update 19.04.2011 Rodzaj kolekcji: kinder niespodzianki
Miło mi Ciebie poznać.
Z Twoich zdjeć interesuje mnie krokodyl ,ryba i panda z kulkowców.
Czy masz jakieś powtórki figurek myszy doktorzy ,puzzle myszy 205,zamszowe zwierzaki,szympansa ze zwierzaków Natoons,jakieś figurki z kartkami z Sporty Animals ?
Jakich figurek i puzzli szukasz ?
DANA
Guralka napisał/a:
Witam. Mam na imię Ania i mieszkam w Lublinie. Kolekcjonuję od kilku lat zabawki z jajek Kinder Niespodzianka firmy Ferrero. Ponieważ mam ich już troszeczkę wiec mam też wiele powtarzających się, które chętnie bym wymieniła. W moim zainteresowaniu są kinderki z małych jajek (nie Maxi) od roku 1990 do czasu obecnego. Brakuje mi głównie zabawek składanych z serii polskich i niemieckich oraz puzzli.
Tutaj kinderki lub karteczki, które mam na wymianę (zdjęcia mogą trochę sie ładować, gdyż są spore, aby powiększyć należy klikać w miniaturki):
Mam tez sporo kinderków na wymianę z najnowszego sezonu.
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany, miał jakieś pytania, to najlepiej kontaktować sie ze mną poprzez prywatną wiadomość lub e-mail. Pod numerem gadu gadu jestem bardzo rzadko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum