Wysłany: 2008-12-21, 10:19 Kilka kubków Rodzaj kolekcji: Klocki LEGO, książki Terry'ego Pratchetta
Usunąłem moje poprzednie tematy z kubkami, bo sporo tam było postów nie o kubkach. Teraz po remanencie wszystkie kubki są w jednym temacie.
Żółty Wimetu niestety jest plastikowy.
Dwa niebieskie Pepsi są takie same. Chciałem tylko pokazać obie strony.
Najchętniej wymienię to na jakiekolwiek klocki Lego. Ważne, żeby to było Lego, a nie coś legopodobne.
Mogą też być kapsle od piwa.
W ostateczności książki fantasy lub historyczne, których nie czytałem.
Całkiem w ostateczności fajne komiksy o obojętnej tematyce, oczywiście takie, których nie czytałem. Ewentualnie wydania Tytusów, których nie mam.
To wysokie przezroczyste to oczywiście szklanka. Matowy na ostatnim zdjęciu to Citybank, a na tym samym zdjęciu po prawej Pałac Kultury i Nauki w Warszawie. po drugiej stronie zdjęcie jakiejś sali.
Wysłany: 2010-08-29, 21:23
Rodzaj kolekcji: Pocztówki z PKiN
A... zapomniałem dodać, że idealnie nie przeglądałem ich i może jakichś części brakować, starałem się aby były kompletne ale jakby jakiegos klocka brakowało, nie chiałbym aby miał pan żal...
Wysłany: 2010-08-30, 05:54
Rodzaj kolekcji: Klocki LEGO, książki Terry'ego Pratchetta
No, teraz to ja będę musiał coś z Pałacem jeszcze znaleźć, bo za ten kubek to trochę za dużo.
EDIT:
Znalazłem tyle:
- dwa zaproszenia
- dwa piny
- dwa bilety parkingowe
- długopis (uszkodzony)
- stary identyfikator pracowniczy starego pracownika, który pracował tam chyba od początku istnienia Pałacu (brak zapięcia)
Ów pracownik miał ksywkę "Czerwony Volkswagen", bo był garbaty i był zatwardziałym komunistą.
Wysłany: 2010-08-30, 07:28
no to co... wymieniamy się???? jesli wyraża pan zgode to poprosze adres do korespondencji i wysyłam panu te klocki... jak juz pamietam kiedys od pana juz nabylem wiele rzeczy z pałacu ktore do dzis sa rarytasami... jeslem pod wrażeniem skad pan je zdobywa... czekam na adres póki sie pan nie rozmysli...
Wysłany: 2010-08-30, 08:43
to dzis panu wysle, strasznie sie ciesze bo to rarytasy dla mnie... jakby pan jeszcze cois mial to prosze tez o kontakt, kiedys widzialem cala ksiazke biletów z sali kongresowej.... interesuje mnei wszystko zwiazane z palacem...
wiekie dzieki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum