Wys³any: 2017-05-03, 10:55 Karteczki do segregatora ! Rodzaj kolekcji: Karteczki
Cze¶æ Wszystkim,
Jeszcze za czasów dzieciaka zbiera³am karteczki, teraz maj±c ju¿ kilka wiosen za sob± nadal je kolekcjonujê i czerpiê z tego ogromn± przyjemno¶æ.
Nadal odkrywam wzory, których wcze¶niej nie spotka³am i nadal wci±¿ poszukujê wzorów, które pamiêtam za czasów dzieciñstwa, jednak teraz s± ciê¿kie do zdobycia. Mo¿e macie gdzie¶ jeszcze swoje zbiory, gdzie¶ na strychu? Chêtnie uzupe³niê swoje braki i zarazem powiêkszê swoj± kolekcjê Najbardziej interesuj± mnie bajki jak: pocahontas, mulan, lilo i stich, potwory i spó³ka, toy story i wiele, wiele innych. ZAPRASZAM !
Wys³any: 2017-05-03, 11:40
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Cze¶æ po ponad trzech latach!
Wróci³a¶ i bardzo dobrze bo jest tutaj kilka osób które takie karteczki kolekcjonuj± ale te¿ tacy którzy wyci±gaj± je z domowych zakamarków
Owocnych wymian!
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Wys³any: 2017-05-03, 12:38
Rodzaj kolekcji: bilety komunikacji miejskiej, wizytówki z kotami
Kiedy¶ te¿ zbier³am karteczki (chyba jak ka¿da dziewczynka) MAm gdzies segregator . Wszystkich nie oddam, bo mam jeszcze do nich sentyment, ale zobacze czy co¶ mi siê powtarza i wtedy dam znaæ ;)
Znalaz³aby¶ jakie¶ bilety komunikacji miejskiej ? - bo mnie w³a¶nie to interesuje ;)
Wys³any: 2017-05-03, 12:42
Rodzaj kolekcji: Karteczki
By³abym bardzo wdziêczna, mo¿e uda³o by siê znale¼æ co¶ z mulan? A biletów nie posiadam, chyba ¿e w ramach wymiany mog³abym kupiæ u siebie w kiosku :D
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum