Wysłany: 2009-11-27, 21:45 jarkuc2 Rodzaj kolekcji: ZNACZKI POCZTOWE, bilety mzk
Witajcie! Mam na imię Jarek, mieszkam w Szczecinku, w mieście którym jest najdłuższy wyciąg do nart wodnych w Europie!!! Zajmuję się filatelistyka, głównie zbieram znaczki pocztowe z Polski i Świata.
Posiadam również karty telefoniczne, kapsle, wizytówki, pocztówki i widokówki z różnych miejsc, opakowania po czekoladach które z chęcią wymienię na znaczki.
oto adresy które aktualnie założyłem(posty)
znaczki na wymiane
Wysłany: 2012-03-05, 10:16 cd.. Rodzaj kolekcji: ZNACZKI POCZTOWE, bilety mzk
Postanowiłem zrobić zestawienie państw, z których posiadam lub brakuje mi znaczków pocztowych. Zestawienie jest w postaci tabel, a państwa ułożone wg kontynentów. Moim celem jest zebranie nawet po 1 znaczku z każdego państwa więc, jeżeli koleżanki i koledzy posiadacie jakieś znaczki z zagranicy byłbym wdzięczny nawet za małe info o tym, a postaram się zdobyć interesujące dla Was przedmioty i dokonać z Wami wymiany.
Poniżej załączam pliki z zestawieniem w MICROSOFT OFFICE EXCEL (xls.)
z listą moich braków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum