Wysłany: 2020-12-29, 20:48 Identyfikacja oraz wycena Rodzaj kolekcji: brak
Witam.
Kieruje swoją prośbę do osób które pomoga mi w identyfikacji tych oto rzeczy oraz wycene czy jest to coś wartościowego. Książka z gazeta pochodzą z starego mieszkania w którym było to schowane pod drewnianą podłogą.
Do administracji: Jeśli post dodałem w złym dziale proszę was o przeniesienie go. Dziekuję bardzo.
Ostatnio zmieniony przez zst_patryk 2020-12-29, 20:51, w całości zmieniany 1 raz
Pierwsze zdjęcie dotyczy przewodnika po kaplicy zamkowej w Zamku Cesarskim w Poznaniu.
Sama kaplica nie istnieje (przebudowana w czasie II wojny światowej na zlecenie Adolfa H.), ale Zamek jak najbardziej.
Przewodnik - nie wiem, ile może być warty. Raczej mniej niż więcej, zważając na jego stan. Coś raczej dla miłośników Poznania ;)
Co do gazet, nie wypowiem się, nie siedzę w tym temacie. Wyglądają na niemieckie (NRD-owskie) odpowiedniki polskiej "Trybuny Ludu".
_________________ "Nie do wiary, jak często sytuacje zmuszają ludzi do robienia tego, co chcieliby naprawdę robić."
Agatha Christie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum