Zasady g³osowania:
- G³osowanie trwa 7 dni.
- Ka¿dy u¿ytkownik mo¿e oddaæ jeden g³os na jedn± z czterech opcji.
Jako ¿e pojawi³y siê g³osy, ¿e ograniczenia w dziale "Identyfikacja" s± niepotrzebne, s±dzê, ¿e mo¿na zmie¶ciæ wszystko w jednym g³osowaniu. Do wybory 4 opcje - dwie na TAK i dwie na NIE.
- Opcja "Tak, z przeniesieniem ograniczeñ do dzia³u Wycena" oznacza poparcie dla utworzenia nowego dzia³u, w którym obowi±zywaæ bêd± obecne ograniczenia w dziale "Identyfikacja".
- Opcja "Tak, bez ¿adnych ograniczeñ w obu dzia³ach" oznacza poparcie dla utworzenia nowego dzia³u, ale w ¿adnym z nich nie bêd± obowi±zywa³y obecne ograniczenia w dziale "Identyfikacja"
- Opcja "Nie, z zachowaniem obecnych ograniczeñ" oznacza brak poparcia dla utworzenia nowego dzia³u z jednoczesnym zachowaniem obecnych ograniczeñ w dziale "Identyfikacja"
- Opcja "Nie, bez ¿adnych ograniczeñ" oznacza brak poparcia dla utworzenia nowego dzia³u z jednoczesn± likwidacj± obecnych ograniczeñ w dziale "Identyfikacja"
"Ograniczenia" oznaczaj± (z Regulaminu):
Cytat:
§ 30 Kategoria „Identyfikacja” jest forum moderowanym, w którym wszystkie posty musz± zostaæ zatwierdzone przez Administracjê przed opublikowaniem.
1. Zabrania siê w tej kategorii umieszczania zapytañ o wycenê przedmiotów przez nowo zarejestrowanych u¿ytkowników.
Ostatnio zmieniony przez Wostr 2012-03-09, 23:09, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Wyniki s± jasne. Dzisiaj w nocy postaram siê, aby wszystko odpowiednio zmodyfikowaæ i przenie¶æ do nowego dzia³u.
Pozdrawiam
Wys³any: 2012-06-02, 10:36
Witam,
jestem moderatorem i opiekunem dzia³u wycena na Forum Filatelistów Polskich.
D³ugo debatowali¶my na tema ponownego otwarcia tego dzia³u. Generalnie wiêkszo¶æ by³a na NIE, jednak dzia³ zosta³ otwarty i spe³nia role katalizatora który ma zapobiec umieszczaniu postów z pytaniem "Ile to jest warte" na ca³ym Forum. Takie pytania zadaj± osoby które próbuj± wyrêczyæ siê innymi ¿eby uzyskaæ odpowied¼ bez ¿adnego wk³adu z w³asnej strony. W wiêkszo¶ci s± to zagrzybione ¶mieci z strychów, pawlaczy, piwnic !! a nie filatelistyka, wiêkszo¶æ tego "rodzinnego maj±tku" po wuju, tacie, dziadku trafia z tego co widzê do was :(
Ja bym siê grubo zastanowi³ z waszej strony nad tym.
Wys³any: 2012-06-02, 13:39
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Ca³y czas uwa¿am, ¿e to Forum powinno byæ wolne od handlu - do tego s± inne platformy.
Najchêtniej widzia³bym te¿ tutaj brak pytañ o wycenê. Jednak dzia³ "Wycena" w obecnym kszta³cie (wed³ug mnie) jest pewnym marginesem, buforem miêdzy forami gdzie handel i wycena s± w pe³ni akceptowane. A do tego jest to dzia³ moderowany i nowi u¿ytkownicy nie mog± tu od razu zamieszczacz postów.
Moje obserwacje s± takie, ¿e po wprowadzeniu tego dzia³u mocno uspokoi³ siê temat handlu.
Ale najlepiej niech wypowiedz± siê Moderatorzy.
_________________ "Miar± cz³owieka jest bardziej jego hobby ni¿ zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianê . . Poszukujê
Wys³any: 2012-06-08, 22:42
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, s³upki z nakrêtk± i inne...
Nic dodaæ nic uj±æ w wypowiedzi warczp`a. Potwierdzam ¿e te¿ zauwa¿y³em mniej ofert sprzeda¿y na naszym forum.
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie s± muzea, memoria³ów, oceanariów, zoo, z Syrenk± warszawsk±, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest ju¿ 5 000 szt.
Je¶li posiadacie - proszê o kontakt!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum