Wysłany: 2014-09-26, 14:38
Rodzaj kolekcji: zapałki reklamowe
Dzięki za wymianę.
_________________ "-Jestem prawdziwym kolekcjonerem.
-Tak,wiem.Jest pan jedyną osobą,która widząc obrazek kobiety w samej skórze,patrzy jaką szpilką jest przypięty."
http://mojekolekcje.pl.tl/
Kliknij "o mnie", a dowiesz się więcej na temat mojej kolekcji Zbieram: cyrkowe ulotki, bilety, programy, plakaty, pocztówki, znaczki, koperty FDC i inne
Wysłany: 2016-10-06, 19:23
Rodzaj kolekcji: bilety, stemple turystyczne
Przepraszam za przeoczenie bo bardzo dziękuję że udało nam się nawiązać kontak i wymienić. Liczę że to pierwszy ale nie ostatni raz. A i dodatkowe podziekowania za bonus jaki dołożyłes do przesyłki.
Wysłany: 2020-03-14, 18:04
Rodzaj kolekcji: Autografy, pocztówki
Jestem pierwszy w tym roku . Wymiana - jak w dobrej książce (zresztą jak zawsze) Bardzo dziękuję za pocztówki.
_________________ Pocztówki z Wielunia i Ziemi Wieluńskiej /Wieluń,Wieruszów,Praszka,Bolesławiec,Działoszyn,Osjaków,Biała,Krzeczów,Toporów, Walichnowy,Sokolniki,Wierzchlas,Kamion,Konopnica,Dzietrzniki,Dzietrzkowice,Ożarów,Łubnice,Mokrsko,Szynkielów,Naramice/ i autografy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum