Wysłany: 2008-10-11, 13:55
Rodzaj kolekcji: obrazki z gumy Turbo; monety PRL i 2zł GN
to u mnie pewnie jutro się wybiorę...
Gość
Wysłany: 2008-10-14, 15:40
Byłem jak na razie raz na tej giełdzie...niestety żadnych kapsli nie spotkałem
Spotkałem dwóch kolekcjonerów kapsli z którymi się wcześniej umówiłem i zrobiliśmy wymiany.
Dajcie znać jak coś jakby pojawiły się nagle jakieś kapsle.
Wysłany: 2009-08-13, 17:19
Rodzaj kolekcji: Kapsle, Piłka nożna
Przedwojenne pewnie tak.
_________________ INTER MEDIOLAN - POLONIA BYTOM
Gość
Wysłany: 2010-03-16, 20:15
Może odpowiedź trochę spóźniona ale może kogoś to zachęci. Na ostatniej giełdzie tj. 14 marca, oprócz bardzo ciekawych staroci, spotkałem dużo kart telefonicznych. Sam głównie kupowałem monety od 1816 do okresu wojny, ale naprawdę można tam nabyć wszystko, i to w jakiej cenie
Jeśli ktoś kto ma blisko do tej giełdy (albo będzie się wybierał na nią w najbliższym czasie) to czy mógłby sprawdzić dla mnie czy są tam japońskie karty telefoniczne albo pokemon tazo - podróbki lub zagraniczne? Ja mam za daleko żeby wybrać się osobiście Jeśli jest ktoś chętny to prosiłabym o wiadomość na priv - w wypadku znalezienia tam dla mnie czegoś ciekawego chętnie wymienię się na coś z mojej puli przedmiotów na wymianę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum