Wysłany: 2016-07-11, 12:15 emosGambler Rodzaj kolekcji: Pokemon TAZO
*** Wstęp ***
Cześć,
Mam na imię Jacek, mam 23 lata i od zawsze posiadałem bardzo dużą ilość, tzw. kapsli albo jak kto woli żetonów z chipsów. Kiedy byłem mały to je zbierałem i grałem o nie, żeby mieć ich więcej. Moja kolekcja kapsli z chipsów stała się bardzo duża, ale nic konkretnego z tego nigdy nie wyszło. Postanawiam to zmienić i chcę mieć kolekcję pokemon TAZO.
Tak wyglądają moje rzeczy na wymianę:
*** UPDATE 13/02/2017 ***
Poniżej to co mam na wymianę. Wszystko jest z chipsów i jest na zdjęciu powyżej.
1. Dużo pokemon tazo, różne serie w różnym stanie
2. Karty heroes
3. Figurki i żetony rollers viacom 2004 + opony
4. Żetony spinners
5. Karty ze stadionami i piłkarzami
6. Żetony Yi-Gi-Yo - dużo
Jeżeli czegoś nie wymieniłem to i tak proszę kontakt, jeżeli czegoś szukasz! Możliwe, że mam coś, co cie interesuje. Moja kolekcja ciągle się zmienia :).
CZEGO SZUKAM:
1. Pokemon tazo zafoliowanych - wszystkie serie
2. Pokemon taso 3 i 4
3. Karty pokemon
4. Kart pokemon , które posiadają taki logotyp na odwrocie.
5. Zagranicznych tazo, nawet pojedynczych sztuk.
6. Pokemon naklejki artbox/dunkin/boomer
7. Karty pokemon z mcdonald
8. Figurki i maskotki pokemon - po prostu napisz i wyślij zdjęcie!
9. Konto pokemon go? Czemu nie. Napisz :)
10. Albumy pokemon? Pisz
Proszę pisać i się pytać! Mam tego dużo i jeszcze dużo szukam :). Postaram się również niedługo zaktualizować zdjęcia rzeczy, które mam na wymianę! .
Ostatnio zmieniony przez emosGambler 2017-02-13, 06:11, w całości zmieniany 31 razy
Wysłany: 2016-07-11, 12:28
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Witaj na forum!
Niezła kolekcja!
Życzę samych udanych i owocnych wymian
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum