Wysłany: 2017-11-01, 16:05
Rodzaj kolekcji: Figurki, Lalki kolekcjonerskie...
Fantastyczna wymiana, bardzo dziękuję za wszystko!!! Szukam dalej pocztówek, długopisów itd. Pozdrawiam! :)
_________________ Poszukuję min. figurek z serii MOTU, He-Man!! Gumowe figurki z PRL'u.
Dodam, że chyba każdą rzecz na wymianę można zdobyć - także proszę o PW z życzeniami :)
Mój blog: http://kolekcjafigurek.blogspot.com/
Wysłany: 2017-11-18, 12:39
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Dzięki Dominiku za przesłaną przez Karinę paczkę korków z obstawą
Na pewno będą bezpieczne
20171118_133322.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 189,99 KB
_________________ "Miarą człowieka jest bardziej jego hobby niż zawód."
Robert Byrne (°ᴥ°)
Mam na wymianę . . Poszukuję
Wysłany: 2017-12-17, 22:56
Rodzaj kolekcji: Autografy, pocztówki
Wielkie dzięki (jak to ja - z opóźnieniem ) za autografy, a szczególne za autografy Pani Barbary Wachowicz (oczywiście fioletowym piskiem ).
_________________ Pocztówki z Wielunia i Ziemi Wieluńskiej /Wieluń,Wieruszów,Praszka,Bolesławiec,Działoszyn,Osjaków,Biała,Krzeczów,Toporów, Walichnowy,Sokolniki,Wierzchlas,Kamion,Konopnica,Dzietrzniki,Dzietrzkowice,Ożarów,Łubnice,Mokrsko,Szynkielów,Naramice/ i autografy.
Wysłany: 2018-04-05, 15:30
Rodzaj kolekcji: Korki od win, basset (kolekcja tematyczna), odznaki-herby miast polskich, naklejki z kodami krajów ( PL,D,RUS,...)
Święta Wielkiej Nocy to piękny i dobry czas, ale to co dobre ma też swoją cenę - przedtem trzeba poświęcić "chwilę" na przygotowania. I zabrakło mi jego na wrzucenie podziękowań za mega przesyłkę.
Tuż przed Świętami dotarła do mnie ponad 5-ciokilogramowa paczka w największej części od Dominika, ale też (trochę jak "przekaźnik") od Śpiącej Królewny, Alaski i Kowalsika.
Serdecznie dziękuję Dominiku za zdobycie z (jeśli się nie mylę to pięciu, siedmiu czy nawet więcej) źródeł korków i super bassetów oraz za pośrednictwo w przekazaniu fantów od innych.
20180329_054701.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 250,41 KB
20180405_170828.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 277,23 KB
Robert Byrne (°ᴥ°)
Ostatnio zmieniony przez warczp 2018-04-05, 15:36, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2018-06-22, 19:49
Kolejne wielkie dzięki za trzy (!) książki z autografami. A moja książka w drodze
_________________ Pocztówki z Wielunia i Ziemi Wieluńskiej /Wieluń,Wieruszów,Praszka,Bolesławiec,Działoszyn,Osjaków,Biała,Krzeczów,Toporów, Walichnowy,Sokolniki,Wierzchlas,Kamion,Konopnica,Dzietrzniki,Dzietrzkowice,Ożarów,Łubnice,Mokrsko,Szynkielów,Naramice/ i autografy.
Wysłany: 2018-06-25, 13:25
Rodzaj kolekcji: zapałki reklamowe
Dzięki za następne zapałki
_________________ "-Jestem prawdziwym kolekcjonerem.
-Tak,wiem.Jest pan jedyną osobą,która widząc obrazek kobiety w samej skórze,patrzy jaką szpilką jest przypięty."
http://mojekolekcje.pl.tl/
Wysłany: 2018-09-30, 08:11
Dziękuję za kolejne spotkanie, kolejne fanty od Ciebie dla mnie i wiele przesyłek przesłanych przez Ciebie od innych osób! W tym książkę i ulotkę z bassetami!
Miałem co dźwigać (nie żebym narzekał), a teraz siedzę i segreguję
20180928_203253.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 176,56 KB
20180928_204143.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 148,04 KB
Robert Byrne (°ᴥ°)
Wysłany: 2018-10-02, 19:04
Z wysyłką zdążyłem, z komentarzem się spóźniłem - wielkie dzięki za zeszyt z autografami!
Wysłany: 2018-10-06, 15:53
Dzięki za następne zapałki. Stare i fajne
-Tak,wiem.Jest pan jedyną osobą,która widząc obrazek kobiety w samej skórze,patrzy jaką szpilką jest przypięty."
Wysłany: 2018-10-26, 16:38
Rodzaj kolekcji: auta 1/43,wpinki (piny) lotnicze, modele, gry pegasus, książki
Piękne dzięki za modele polecam się na przyszłość
_________________ SZUKAM: auta 1/43, 2pln NG, modele kartonowe lub plastykowe, wpinki lotnicze, TURBO, GRY Commodore C64,PEGASUS,PS2,MODELE Polonezów, znaczki o tematyce lotniczej, komputery Commodore oraz peryferia do nich. Stare konsole typu "Pegasus" lub NES/SNES.
Wysłany: 2018-12-22, 19:56
Rodzaj kolekcji: bilety, stemple turystyczne
Dominiku bardzo Ci dziękuję za ostatnie spotkanie, herbatę i pączka. Mam nadzieję, że moja kolejna wizyta w Warszawie pozwoli na wspólne zwiedzanie (które mi obiecałeś). A może Aneta też się przyłączy :) Bardzo bym tego chciał. Mam nadzieję, że domyślasz się jakie życzenia Wigilijne chciałbym Wam złożyć ...
Wysłany: 2019-05-20, 04:33
Dziękuję po pierwsze za zorganizowanie Zlotu w Wawie za n-tą już wymianę!
PS
Prawdopodobnie wśród tych korków jest też część od Agnieszki Alaski
20190515_Dominok.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 222,25 KB
Robert Byrne (°ᴥ°)
Wysłany: 2020-08-24, 16:23
Przesyłka priorytetowa wysłana 18-tego doszła do mnie 24-tego. Upss... Coś poczta się nie spisała.
Dziękuję Dominiku za pocztówki z bassetami!
Bardzo sympatyczne.
Robert Byrne (°ᴥ°)
Wysłany: 2020-10-16, 19:30
Zapałki przyszły. Dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum