Wysłany: 2015-09-24, 20:36 Czy jest tu jakis Krzysztof Jarzyna ? Rodzaj kolekcji: kapsle
Jak w temacie, nawiaze kontakt ze Szczecinianami, kontakt pw, pm itd.
_________________ KAPSLE PIWNE,rzeczy dotyczące BIELSKA-BIAŁEJ,książki MARKA HŁASKI,gadżety i pamiątki TS PODBESKIDZIE BB,materiały i rzeczy dotyczące JOHNNY'EGO CASHA i LUCYNY WINNICKIEJ,czasopisma PO PROSTU.
Tego mi trzeba.
Wysłany: 2015-09-28, 21:55
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Hihihi... Krzysztof Jarzyna
Podeślę kontakt Twój do znajomego.
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Ostatnio zmieniony przez domimuseums 2015-09-28, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2017-08-22, 19:51
Rodzaj kolekcji: kapsle, otwieracze, bilety KM, długopisy, 2 zł NG, pudełka od zapałek,
co kilka dni bywam w Szczecinie, co potrzeba ??
_________________ do wymiany mam sporo kapsli, butelek, biletów, długopisów, szklanek, kufli, 2zł NG, zapalniczki itp, po prostu musisz zapytać może akurat mam to czego szukasz.
Wysłany: 2017-08-22, 20:23
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Wysłany: 2017-08-22, 20:27
Rodzaj kolekcji: kapsle, otwieracze, bilety KM, długopisy, 2 zł NG, pudełka od zapałek,
_________________ do wymiany mam sporo kapsli, butelek, biletów, długopisów, szklanek, kufli, 2zł NG, zapalniczki itp, po prostu musisz zapytać może akurat mam to czego szukasz.
Wysłany: 2017-08-22, 20:33
Hmmm nie wiem o co chodzi ale widzę że humor dopisuje, no i o to chodzi.
Kurcze, coś słabo na forum w okresie letnim
Wysłany: 2017-08-22, 20:41
cringer, nie pojawił się od końca maja, szkoda
Wysłany: 2017-08-22, 20:50
heh tak myślałem, ale wiesz zawsze istnieje możliwość że akurat odzyskał hasło do poczty i otrzymał powiadomienie o odpowiedzi. kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum