Wysłany: 2013-11-23, 23:03
Rodzaj kolekcji: Stare pocztówki
Szczerze wątpię, aby nominalna wartość tych kart była wyższa niż 2zł/szt. Myślę jednak, że nawet i ta drobna kwota jest do wyciągnięcia tylko przy naprawdę bardzo pomyślnych wiatrach. Są to bowiem bardzo popularne okazy - te magnetyczne widywałem wiele razy, a chipową trochę rzadziej. Dodatkowo fakt, iż 3 karty mają oderwane "rożki" jednoznacznie wskazuje, że nie należy twierdzić, iż są w stanie idealnym - to stwierdzenie odnosi się chyba tylko do pełnych kart, przynajmniej jeżeli chodzi o te magnetyczne. :)
_________________ "Długo wędrowałem, zanim doszedłem do siebie."
Tadeusz Różewicz
Ostatnio zmieniony przez MarcinW 2013-11-23, 23:04, w całości zmieniany 1 raz
karty mają oderwane "rożki" jednoznacznie wskazuje, że nie należy twierdzić, iż są w stanie idealnym
No, jako osoba niekolekcjonująca karty magnetycznie kiedyś po prostu je "wydzwoniłam" Dziękuję za wycenę , zastanowię się jeszcze czy opłaca się je wystawiać czy po prostu na coś wymienić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum