Wysłany: 2008-10-20, 20:07
Rodzaj kolekcji: kapsle
To wszystko juz rozkminilem.Nie zebym zadal wiecej wladzy dla siebie;ale jesli na tym pioprzestaniemy to bedzie to typowo reprezentacyjna funkcja;cos jak prezydent RP(dobra bez polityki)ja sam nie wiem co jeszcze moderatorzy grup mogliby robic,ale sie nad tym solidnie zastanowie.
_________________ KAPSLE PIWNE,rzeczy dotyczące BIELSKA-BIAŁEJ,figurki ŚLIMAKÓW,książki MARKA HŁASKI,encyklopedia piłkarska FUJI,gadżety i pamiątki TS PODBESKIDZIE BB,materiały i rzeczy dotyczące JOHNNY'EGO CASHA i LUCYNY WINNICKIEJ,czasopisma PO PROSTU.
Tego mi trzeba.
Wysłany: 2008-10-20, 22:09
Rodzaj kolekcji: numizmatyka, w szczególności powojenne monety obiegowe
Osoby, które są moderatorami grup mają tylko uprawnienia względem samej grupy.
Jedyna rzecz, która mogłaby rozszerzyć uprawnienia moderatorów, to chyba tylko nadanie tym samym osobom uprawnienia Moderacji forum w odpowiednich działach.
Wysłany: 2008-10-20, 22:22
Rodzaj kolekcji: Bilety, monety i banknoty polskie, etykiety zapałczane, karty telefoniczne
Pomysł oryginalny, ale moim zdaniem lepiej jeżeli moderatorami jest niewielka grupa do której ma się pełne zaufanie. Jednak to tylko taka moja osobista opinia:)
ja tam myśle że narazie niech bedzie jak jest , i tak zapewne przy wiekrzej ilości forumowiczów bedzie zapotrzebowanie na modów ,ale chyba jeszcze nie teraz .
Byłam kiedys modem na innym forum i własnie napaczątku jak bylo nas kilka było ok , ale jak doszło kilku nowych to poprostu nie mielismy co robic ( kazdy mial swoj dzial ) .
Więc chyba lepiej będzie jak zostanie jak jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum