Kliknij "o mnie", a dowiesz się więcej na temat mojej kolekcji Zbieram: cyrkowe ulotki, bilety, programy, plakaty, pocztówki, znaczki, koperty FDC i inne
Wysłany: 2015-11-16, 23:37
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Miła i konkretna następna wymiana.
Dziękuję i polecam serdecznie!
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Wiek: 39 Posty: 392 Skąd: Jaworzno <-> Kraków <-> Jordanów
Wysłany: 2017-09-07, 19:57
Rodzaj kolekcji: Rysie
Radość dziecka szczęściem rodziców... Również chrzestnych
Dziękuję za figurki które wzbogacą kolekcję mojego siostrzeńca.
To nasza druga wymiana - i podobnie jak pierwsza - wybitnie udana!
Ciekaw jestem jak będzie wyglądała trzecia
Wysłany: 2019-05-23, 10:50
Rodzaj kolekcji: Bilety
Dziękuje za wymiane. Zaraz zabieram sie do przegladania. A co mi sie trafiło niedlugo bedzie mozna obejrzec na moim kanale na YT link w podpisie. Mam nadzieje ze moja przesyłka do Ciebie też już dotarła. Pozdrawiam i do kolejnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum