Wysłany: 2008-12-30, 09:49 bilety Rodzaj kolekcji: rachunki z kas (bills of sale)
Dziękuję za rachunki! Czekam niecierpliwie również na obiecane rachunki z Hiszpanii i Niemiec. No i mam nadzieję, że mój list także do Ciebie dotarł, bo nie dostałem jeszcze odpowiedzi.
_________________ Zbieram rachunki (paragony) z kas fiskalnych - po jednym z jednego punktu handlowego.
Wymieniam się tylko jeśli wśród rachunków jest coś spoza Polski.
Wysłany: 2010-12-13, 23:25
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Podziękowania za odznakę i jak najbardziej udana wymiana.
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Wysłany: 2017-11-28, 15:26
Rodzaj kolekcji: kapsle, otwieracze, bilety KM, długopisy, 2 zł NG, pudełka od zapałek,
Dzięki za wymianę, kolekcja biletów znacznie ale to znacznie powiększona, a i kapsli przybyło.
Wspaniały kolekcjoner, ciekawe zbiory.
_________________ do wymiany mam sporo kapsli, butelek, biletów, długopisów, szklanek, kufli, 2zł NG, zapalniczki itp, po prostu musisz zapytać może akurat mam to czego szukasz.
Wysłany: 2018-02-19, 19:00
Rodzaj kolekcji: Autografy, pocztówki
Moja pierwsza wymiana - szybkie, precyzyjne dogadanie, perfekcyjnie zapakowana i błyskawicznie wysłana przesyłka. Polecam serdecznie wszystkim Koleżankom i Kolegom (i żałuję, że nie mam więcej talonów ).
_________________ Pocztówki z Wielunia i Ziemi Wieluńskiej /Wieluń,Wieruszów,Praszka,Bolesławiec,Działoszyn,Osjaków,Biała,Krzeczów,Toporów, Walichnowy,Sokolniki,Wierzchlas,Kamion,Konopnica,Dzietrzniki,Dzietrzkowice,Ożarów,Łubnice,Mokrsko,Szynkielów,Naramice/ i autografy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum