Wysłany: 2007-10-11, 15:06 barthez Rodzaj kolekcji: birofilistyka
Jestem Bartek z Bydgoszczy - kolekcjonuję głównie kapsle oraz inne birofilia.
Myślę, że uda mi się nawiązać owocną współpracę z niejednym kolekcjonerem:).
pozdrawiam
Przedmioty, którymi jestem zainteresowany:
- wszelkie kapsle,
- książki (tematyka różna, każdą ofertę rozpatrzę indywidualnie),
- etykiety piwne z motywem kościołów, klasztorów, mnichów itp.,
- podstawki piwne z latarniami morskimi,
- cartridge i reszta sprzętu do konsoli Pegasus,
- komiksy z serii "Tytus, Romek i A'tomek",
- klocki Lego,
- modele Matchbox.
Rozpatrzę również inne oferty - kontakt ze mną najlepiej PW lub mail.
Zamienię na pocztówki i zdjęcia związane tematycznie z Wieluniem i Ziemią Wieluńską /Wieluń, Wieruszów, Praszka, Bolesławiec, Działoszyn, Osjaków, Biała, Krzeczów, Toporów, Walichnowy, Sokolniki, Wierzchlas/ lub autografy.
PS.
Poszukam jeszcze innych, czy Bydgoszczą nadal jesteś zainteresowany?
Pozdrawiam,
Gilus32
Wysłany: 2009-02-12, 11:29
Rodzaj kolekcji: birofilistyka
Wziąłbym niektóre z tych pocztówek, Bydgoszcz oczywiście zawsze aktualna (tak jak i inne rzeczy z mojej listy) - problem w tym, że chyba nie mam nic dla Ciebie. W razie czego proszę o PW.
Wysłany: 2012-04-03, 21:45
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Witaj,
czy zainteresują Ciebie takie reprinty kart pocztowych?
Poniżej otwarcie przystani wioślarskiej na Rybakach Kraków 1895 r. Członkowie OWSK (Oddział Wioślarski "Sokoła Krakowskiego).
Na samym dole - członkowie WTW Warszawskiego Towarzystwa Wioślarskiego w pierwszych mundurach klubowych, 1884 r. Wszyscy wymienieni z imienia i nazwiska.
DSCN5226.JPG
Plik ściągnięto 0 raz(y) 110,44 KB
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Wysłany: 2017-10-25, 18:04
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
Ze wszystkimi się przywitasz zaraz
Co kolekcjonujesz?
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum