Wysłany: 2010-04-15, 20:25 leon Rodzaj kolekcji: Polskie monety, banknoty, znaczki, stare, aparaty foto, karty pocztowe
dzieki z wymianę, polecam kolegę forumowiczom
_________________ ZBIORY: Polskie- monety, banknoty, znaczki, medale, stare aparaty foto, karty pocztowe i inne starocie.
CEL: zachowanie polskiej historii.
to mam na wymiane: http://picasaweb.google.pl/111076288587631118145
Zakładki dotarły, ale nie do końca jestem zadowolona, bo 2 z powodu zniszczenia (pogięte) nie nadają się do mojej kolekcji:( I nie jest to wina poczty... szkoda
Niestety mi też jest bardzo przykro z tego powodu
Z twojej strony Ewika nie otrzymałem żadnej informacji że kolekcjonujesz tylko zakładki nowe w nie naruszonym stanie ,a po za tym każdy przedmiot co wymieniam jest widoczny na fotografii więc proponuję przed kolejną wymianą uprzedzić o takim fakcie a potem opisywać o nie zadowoleniu do przykładu dodaję zdjęcia które były dodane do przedmiotów wymiany niech inni kolekcjonerzy sami sobie ocenią po jakiej stronie leży wina niezadowolenia .
Zdjęcie0004B.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 241,03 KB
Zdjęcie0002A.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 203,01 KB
Zdjęcie0001.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 222,2 KB
Ostatnio zmieniony przez alibaba 2011-04-28, 14:21, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-04-29, 13:37
Rodzaj kolekcji: Figurki, Stare Żołnierzyki...
A ja jestem bardzo zadowolona z wymiany przeprowadzonej z Panem alibaba. Rewelacyjnie, kulturalnie, szybko, przy okazji jakieś miłe pogawędki na maila itd. Z mojego powodu nie doszło do kolejnych wymian, ale zbieram "arsenał" i jak będę miała jakieś nowości, bez zastanowienia od razu najpierw zgłoszę się tutaj na PW :)) Polecam z całego serca!! Pozdrawiam!
_________________ www.figurki.like.pl
Poszukuję min. figurek z serii He-Man!! Stare żołnierzyki. Gumowe figurki z PRL'u.
Wysłany: 2011-10-07, 18:19
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką
Dziękuję za rzeczową wymianę. Polecam!
_________________ Zbieram odznaki (pins, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, mauzoleów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie jest muzeum, memoriałów, oceanariów, akwariów, zoo itp. oraz naszywki z muzeów. Odznak jest już ponad 1600!
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum