Odznaki sportowe najlepiej żużlowe lub piłkarskie mogą być zarówno polskie jak i zagraniczne.
Czy wymiana z domimuseums doszła do skutku, bo temat jeszcze wisi?
Dobra to zorientuję się w jego sprawie. A czy pozostałe piny o jakich pisałem dostępne? Mogę dorzucić jakieś bilety do tej karty. Wolisz wstępu czy komunikacyjne?
Wysłany: 2010-12-19, 12:41
Rodzaj kolekcji: falerystyka - odznaki: pinsy, buttony, szpilki, agrafki, słupki z nakrętką i inne...
O wilku mowa... Może ja się przydam przy tych trójstronnych wymianach
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Jeśli masz coś co cię interesuje w zbiorach bodaciousa, to ja jestem też za. Biletów różnych mam pod dostatkiem, jakby byli inni chętni na trójstronne wymiany to też zapraszam.
No dokladnie, jak masz jeszcze jakies, obojetnie jakie piny to poprosze o fotki to pewnie jeszcze cos bym dobral. Pin ze zdjecia jak najbardziej mi pasuje.
Czy te bileciki z poprzedniego postu odpowiadaja?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum