Zastanawiali¶cie siê kiedy¶ nad dzia³em z odzie¿±? Na pewno kto¶ znalaz³by co¶ dla Siebie. I my¶lê ¿e taki dzia³ móg³by zyskaæ popularno¶æ. Co Wy o tym s±dzicie?
Wys³any: 2009-10-28, 13:49
Rodzaj kolekcji: numizmatyka
Ja jestem przeciw.
To jest forum kolekcjonerskie, a nie zwyk³y pchli targ.
Zreszt± potrafiê sobie wyobraziæ ju¿ te k³ótnie, ¿e kolor inny ni¿ na zdjêciu, ¿e rozmiar nie taki (XL-ka XL-ce nie równa ), ¿e zbyt znoszone, ¿e powyci±gane, ¿e poprzecierane, ¿e jaka¶ plama której nie da siê spraæ.
Chocia¿ z drugiej strony dobra okazja do pozbycia siê rzeczy, które siê zrobi³y za ma³e.
Mimo to, jestem zdania, ¿e taki dzia³ nie do koñca pasowa³by do charakteru forum.
Wys³any: 2009-10-28, 14:16
Rodzaj kolekcji: monety, p³yty z muzyk±, pendrive
Te¿ jestem za tym aby nie zatracaæ celu istnienia forum, ale mo¿e w dziale inne zrobiæ 2 podfora, na przedmioty kolekcjonerskie i na przedmioty u¿ytkowe
Ja jestem za! To bardzo dobry pomys³. Ka¿de zmiana wnosi co¶ nowego. Jak siê nie sprawdzi mo¿na zlikwidowaæ, ale my¶lê, ¿e temu pomys³owi nale¿y daæ szansê bo inaczej jak siê dowiemy czy to ma sens?
PS. Co Wy piszecie? ("cel istnienia forum", "nie zatracaæ charakteru forum"). Jeszcze tego brakuje, ¿eby kto¶ napisa³, ¿e collections.pl ma jak±¶ misjê jak Telewizja Publiczna Proponujê nie braæ tego tak na powa¿nie.
Wys³any: 2009-10-28, 16:26
Rodzaj kolekcji: numizmatyka
Dla mnie jest to forum kolekcjonerskie i wolê, ¿eby takie pozosta³o. Po co robiæ z Collections kolejnego Graty z chaty.
A pisz±c "charakter" mia³em na my¶li, ¿e jest to forum o okre¶lonym temacie, s³u¿y do wymian kolekcjonerskich. O "kolekcjonersko¶ci" ¶wiadczy równie¿ domena, logo, motto.
Go¶æ
Wys³any: 2009-10-28, 16:52
No tak... te¿ racja.. Mój b³±d..
siemae51 [Usuniêty]
Wys³any: 2009-10-28, 20:01
Chyba , ¿e kto¶ zbiera Skarpetki lub Czapki z daszkiem ;D To za³o¿y temat w Inne...
Go¶æ
Wys³any: 2009-11-01, 19:00
Ja zbieram chusty na g³owe a to w jaki¶ sposób odzie¿
Go¶æ
Wys³any: 2010-09-09, 18:08
A co my¶licie o dziale RTV?
Przedmioty pasuj±ce do tego dzia³u s± "upychane" w dziale Inne.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum