Wysłany: 2011-03-05, 07:33 90boston Rodzaj kolekcji: Zbieram naklejki
Witam wszystkich. :)
Poszukuję naklejek różnej maści, przede wszystkim:
-z logo firm sportowych, motoryzacyjnych i innych
-jakiekolwiek, które mi wpadną w oko, ale nie z Panini ani typu naklejek z rogalików albo chipsów. :)
Poszukuję również gadżetów marki FOX Racing Company i Alpinestars.
W zamian oferuję:
-bilety miesięczne ZGK Cieszyn
-na pewno znajdą się jakieś długopisy
-metki z ubrań
-pewnie wyszperam jakieś kalendarzyki
-przewodniki, mapki, informatory głównie z USA
-bilety wstępu różne, mam kilka
-w przypadku czegoś, na czym mi bardzo zależy, mogę oddać etykietki z piw nówki, nie używane z Kompanii Piwowarskiej
-jako że mieszkam przy granicy z Czechami mogę zaoferować rzeczy z Czech- opakowania z czekolad, ulotki, cokolwiek. Najlepiej napisać i spytać. :)
Wysłany: 2011-03-13, 20:42
Rodzaj kolekcji: Zbieram naklejki
Podaję link do zdjęć mojej kolekcji naklejek na Facebooku.
Mogę się powymieniać za te naklejki, które występują w liczbie mnogiej, więc proszę pytać. :)
_________________ Zbieram odznaki/przypinki (pins, buttons, szpilki, agrafki) muzeów, skansenów, parków, obozów koncentracyjnych i miejsc gdzie są muzea, memoriałów, oceanariów, zoo, z Syrenką warszawską, naszywki z muzeów oraz piny Hard Rock Cafe. Odznak jest już 5 000 szt.
Jeśli posiadacie - proszę o kontakt!
Gość
Wysłany: 2011-05-15, 13:49
witam
kolekcjonuje bilety pilkarskie z europejskich pucharow i narodowych reprezentacji, na wymiane mam duzo biletow, programy, magazyny i inne
[email protected]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum